Την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 16:40, στο 4ο επεισόδιο της μηνιαίας εκπομπής «Stars System», η αγαπημένη αστρολόγος Άση Μπήλιου μας προετοιμάζει για το μήνα Απρίλιο και τις πλανητικές κινήσεις, που θα φέρουν αλλαγές.

Η σύνοδος Άρη - Κρόνου στον Αιγόκερω θεωρείται η πιο δύσκολη όψη του μήνα και απαιτεί μεγάλη προσοχή. Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 15/ 4 και θα φέρει καθυστερήσεις σε σχέδια και στόχους αλλά και επιστροφές από το παρελθόν. Ενώ η νέα Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με τον Ουρανό ευνοεί τα πρωτότυπα νέα ξεκινήματα, αλλά δημιουργεί εντάσεις.

Η Άση Μπήλιου εξηγεί αναλυτικά για κάθε ζώδιο ποιες είναι οι τυχερές αλλά και οι απαιτητικές ημερομηνίες, που θα πρέπει να γνωρίζουμε για να είμαστε προετοιμασμένοι σε όλους τους τομείς.

Τα σκετσάκια μας σε αυτό το επεισόδιο έχουν θέμα «Οι πεθερές του Ζωδιακού». Η Σόφη Ζαννίνου υποδύεται τις 12 πεθερές, ο Πέτρος Λαγούτης είναι ο γιος της, που μαζί με τη μέλλουσα γυναίκα του Στέλλα Κωστοπούλου, πηγαίνουν στο χωριό για να περάσουν όλοι μαζί τις γιορτές του Πάσχα. Ποιες νύφες θα κάνουν «Ανάσταση» και ποιες θα ανέβουν το …«Γολγοθά» θα δούμε στα σκετσάκια μας, που σκιαγραφούν με χιούμορ τα χαρακτηριστικά της κάθε πεθεράς σύμφωνα με το ζώδιο, στο οποίο ανήκει.

Tags: