Έρχεται η απόλυτη περιπέτεια: "Avengers: Infinity War"

Υπόσχεται να είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια της Μάρβελ

Η πολυαναμενόμενη, νέα επική περιπέτεια των «Εκδικητών» έρχεται στη μεγάλη οθόνη με όλους τους ήρωες των κόμικς της Μάρβελ σε παράταξη, ενάντια στον απόλυτο κακό που απειλεί να καταστρέψει το Σύμπαν.

Υπόσχεται να είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια της Μάρβελ. Με όλους τους ήρωες που έχουν εμφανιστεί στις ταινίες της από το 2008 και τον πρώτο Iron Man. 'Απαντες οι «Εκδικητές»,  μαζί με τους «Φρουρούς του Γαλαξία»,  ενώνουν τις δυνάμεις του ενάντια στον υπέρτατο κακό.

Iron Man, Thor, Captain America, Spiderman, Hulk, Dr Strange, Μαύρος Πάνθηρας, Mαύρη Χήρα είναι μόνο μερικοί από τους υπερήρωες που παρελαύνουν στην ταινία “Avengers: Infinity War". Και μαζί με αυτούς βέβαια, όλοι οι διάσημοι ηθοποιοί που τους υποδύονται. Και η ύστατη μάχη για το σύμπαν αρχίζει.

Επιστροφή στο μέλλον για τον Σπίλμπεργκ

 

Με την ταινία 'Ready Player One' ο Στίβεν Σπίλμπεργκ επιστρέφει στον κόσμο της επιστημονικής φαντασίας. Σε ένα ζοφερό μέλλον, οι άνθρωποι βρίσκουν καταφύγιο από τη φτώχεια, τον υπερ - πληθυσμό και την απόγνωση, σε έναν εικονικό κόσμο.

Ο σκηνοθέτης των 3 Όσκαρ, ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη το ομώνυμο μπεστ-σέλερ, μετά από δυόμισι χρόνια προσπάθειας, για να στείλει ένα μήνυμα για το αύριο της ανθρωπότητας.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top