Στους κινηματογράφους η νέα Lara Croft

«Ένας ξένος στην πόλη» του Έτζερτον

Πρεμιέρα σήμερα στους Ελληνικούς Κινηματογράφους για τις  νέες περιπέτειες της Λάρα Κροφτ  που ενσαρκώνει η βραβευμένη με Όσκαρ Αλίσια Βικάντερ, παίρνοντας τα ηνία από την Αντζελίνα Τζολί.

Η Lara Croft είναι η ατίθαση κόρη ενός εκκεντρικού εξερευνητή, ο οποίος εξαφανίστηκε, όταν εκείνη ήταν ακόμα στην εφηβεία. Στα 21 της πια, αποφασισμένη να χαράξει τη δική της πορεία, αρνείται τα σκήπτρα της παγκόσμιας αυτοκρατορίας του πατέρα της με το ίδιο πάθος που αρνείται να αποδεχθεί τον θάνατό του.

«Ένας ξένος στην πόλη» του Έτζερτον

 

Ένα χιουμοριστικό φίλμ με τη Σαρλίζ Θερόν. Ένας ξένος στην πόλη. Ο Χάρολντ είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Είναι ένας πιστός σύζυγος και αφοσιωμένος υπάλληλος μιας φαρμακευτικής εταιρείας που πρόκειται να μπει στο χρηματιστήριο. Η δουλειά του, ο γάμος του και η ζωή του ολόκληρη θα τεθούν υπό αμφισβήτηση όταν, κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού στο Μεξικό, ο ίδιος θα βρεθεί σε κίνδυνο. Σε σκηνοθεσία Νας Έτζερτον.

Μετά το διαζύγιό τους, η Μίριαμ και ο Αντουάν παίρνουν κοινή επιμέλεια του γιου τους Ζουλιάν, παρά την αντίθεση της Μίριαμ. Ο Αντουάν, που δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό, καταφέρνει με αυτόν τον τρόπο να παραμείνει κοντά της. Όμηρος, μεταξύ ενός πατέρα που δεν έχει όρια και μιας φοβισμένης μητέρας. Αργυρός Λέοντας Σκηνοθεσίας και Βραβείο Καλύτερης πρώτης ταινίας στο Φεστιβάλ Βενετίας για τον Ξαβιέ Λεγκράν.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top