Αποκλειστικό "Στη φωλιά των Κου Κου": Συνεχίζει ο Τζωρτζ Παπακώστας στην εκπομπή της Μενεγάκη; Η απάντηση on camera

Δείτε τι ανέφερε στον Γιάννη Πουλόπουλο

Μετά την παρεξήγηση που έγινε με την Ελένη Μενεγάκη, ο Τζωρτζ Παπακώστας δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην εκπομπή της παρουσιάστριας.

Όλα συνέβησαν πριν λίγες ημέρες, όταν ο σεφ έκανε λάθος με τα εισιτήρια του και έκλεισε το ταξίδι του στο εξωτερικό μια μέρα νωρίτερα, ενώ έπρεπε να εμφανιστεί στην «Ελένη» και να μαγειρέψει τη συνταγή που είχε προγραμματίσει για τη συγκεκριμένη μέρα. Ο Παπακώστας ενημέρωσε την παρουσιάστρια μέσω… Instagram με την Ελένη να απαντάει στον «αέρα».

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο σεφ παραχώρησε συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και «Στη Φωλιά των Κου Κου» με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι συνεχίζει κανονικά στην εκπομπή, πάρα την παρεξήγηση που έγινε μετά από απροειδοποίητο ταξίδι του.

«Έγινε παρεξήγηση για το ταξίδι. Αλλά κανονικά συνεχίζω. Στο τηλεφωνώ μιλήσαμε χθες και προχθές. Όλα καλά. Δεν είναι δύσκολος άνθρωπος η Ελένη. Αν λες δύσκολο ότι ξέρει τι ζητάει και είναι κάποιες οι απαιτήσεις της. Ναι οk. Μακάρι να ήταν όλοι οι άνθρωποι δύσκολοι. Και εγώ είμαι δύσκολος» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ ολόκληρη την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top