«Power of Love»: Αποχώρηση και κλάματα – Ποιος παίκτης έφυγε από το ριάλιτι της «αγάπης»

Ποια παίκτρια κατάφερε να κερδίσει τα 2.500 ευρώ

Εκτός του σπιτιού της… «αγάπης» βρέθηκε ο Γιάννης Σπυρόπουλος, ο παίκτης που είχε μπει πριν από περίπου μια εβδομάδα στο «Power of Love».

Όπως θα δείτε και στο video, η Άννα Λορένη και ο Παναγιώτης Θεόφιλος ήταν οι αγαπημένοι παίκτες του κοινού στο Power Of Love, ενώ οι διαγωνιζόμενοι προστάτευσαν τον Νίκο και την Τζούλια με την ψήφο τους.

Έτσι οι άντρες από τη μεριά τους έβγαλαν υποψήφια προς αποχώρηση τη Μαρίνα Βεαζόγλου, ενώ οι γυναίκες τον Γιάννη Σπυρόπουλο.

Η Άννα Λορένη, ήταν αυτή πήρε τις περισσότερες ψήφους από τους τηλεθεατές μαζί με τα 2.500 ευρώ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να φύγει ο Γιάννης Σπυρόπουλος από το παιχνίδι, αφού η Άννα «προστάτευσε» κατ΄αυτόν τον τρόπο τη Μαρίνα Βεάζογλου.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα κλάματα, καθώς με το που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα η Μαρίνα ξέσπασε σε δάκρυα από την ένταση, δίχως να κρύψει την απογοήτευσή της:

«Ήθελα να φύγω. Απογοητεύτηκα γιατί ήθελα να φύγω» είπε, με τη Μαρία Μπακοδήμου να της απαντά πως καλύτερα είναι να μην παίρνει βιαστικές αποφάσεις και να το ξανασκεφτεί μες το Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top