DWTS: Αποχώρηση για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου με καρφιά για τη βαθμολογία

«Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο η χορογραφία δε βαθμολογήθηκε σωστά»

Τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους κριτές και από το κοινό έλαβε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με αποτέλεσμα να δει την «πόρτα εξόδου» του «Dancing with the Stars».

Όπως θα δείτε και στο video, η ηθοποιός/τραγουδίστρια δε χάρηκε πολύ με αυτή την εξέλιξη, αφήνοντας «καρφιά» για τη βαθμολογία:

 

«Θέλω να πω ότι πέρασα πολύ ωραία. Είχα βλέψεις να μείνω πολύ περισσότερο. Δεν θεωρώ τίποτα αυτονόητο, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι αυτή η χορογραφία θα μας έδιωχνε. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν βαθμολογήθηκε σωστά, κατά τη γνώμη μου».

Στη συνέχεια τόνισε πως «αυτά που μου δίδαξε τα έκανα, δεν έγινε κάποιο λάθος, δεν χάσαμε κάποιο βήμα. Αλλά επειδή παίζει πολύ ρόλο η ψήφος του κοινού, είναι απόλυτα σεβαστό. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία. Μπήκα σε μια ωραία διαδικασία, έφτιαξα το σώμα μου, έμαθα καινούργια πράγματα», για να καταλήξει λέγοντας:

«Η αλήθεια είναι ότι επειδή είχα χάσει λίγο το κίνητρό μου για διάφορα πράγματα που δεν συμφωνώ, σε σχέση με το πώς έρχεται ένα αποτέλεσμα, είμαι οκ και πολύ ικανοποιημένη που θα γυρίσω full time στο σπίτι μου, στο παιδάκι μου και θα αφοσιωθώ σε πράγματα που έκανα μέχρι να μπω».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top