Keep Running: Τρέχουμε με τον σύλλογο "Όραμα Ελπίδας" σε ένα μαραθώνιο... ζωής!

Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών. Μία απλή διαδικασία... που σώζει ζωές!

Κάθε Παρασκευή στις 23:00, ο Νίκος Αρμένης και η Μαρία Πολύζου μας ενημερώνουν για όλη την δρομική επικαιρότητα και μας δίνουν πολύτιμες προπονητικές συμβουλές, ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε πιο εύκολα σε προπονήσεις και αγώνες.

Παρέα, εμπνεόμαστε από θρύλους του Μαραθωνίου και δρομείς, ο καθένας από τους οποίους έχει γράψει τη δική του μοναδική ιστορία.

Μαζί μας, αυτή την εβδομάδα, ο Γενικός Συντονιστής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Μάκης Ασημακόπουλος, ο οποίος μας δίνει όλες τις λεπτομέρειες για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου. Μία μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στην οποία θα δώσουμε όλοι τον παρόν, για να χειροκροτήσουμε και να εμψυχώσουμε τους δρομείς μας.

Επίσης, ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα με το Run Greece, ενώ τρέχουμε με τον σύλλογο "Όραμα Ελπίδας", σε ένα μαραθώνιο... ζωής.

Όπως κάθε εβδομάδα, βλέπουμε αναλυτικά τι έγινε στους κυριότερους διεθνείς μαραθωνίους. Αυτή τη φορά, το καλεντάρι είχε πάνω από 10 διοργανώσεις και εμείς δεν αφήνουμε καμία ασχολίαστη!

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top