«Λύγισε» on air η Σάσα Σταμάτη! Όσα αποκάλυψε για την αποχώρησή της από το «Πρω1νό»

Ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό και τον ΑΝΤ1  παραχώρησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», η Σάσα Σταμάτη.

Η παρουσιάστρια  κάθισε απέναντι από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη μίλησε γι αυτό το γεγονός και κάποια στιγμή δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της.

 «Αισθάνομαι περίεργα που έχω έρθει καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από το Πρωινό.

«Ήμουν πάρα πολλά χρόνια εκεί. Βασικά από αυτή την εκπομπή ξεκίνησα. Ποτέ και κανένας διευθυντής δεν με έχει καλέσει στο γραφείο του μου έλεγαν όλοι πρέπει να πας και εσύ να χτυπήσεις μία πόρτα μην περιμένεις να σου πουν έλα. Και τότε σκέφτηκα να πω στον Γιάννη Λάτσιο να κλείσουμε ένα ραντεβού. Τον συνάντησα στην τελευταία εκπομπή του είπε πως θέλω ένα ραντεβού μαζί του και μου είπε να πάω  από το γραφείο του. Πήγα και του είπα πως μετά από 7 χρόνια θέλω πολύ να κάνω και κάτι άλλο. Όχι αποκλειστικά μια δική μου εκπομπή, αλλά κάτι άλλο παράλληλα με το Πρωινό», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Του είπα πως καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει κάτι για μένα, αλλά αν όντως δεν υπάρχει εγώ θέλω να φύγω για να κηνυγίσω τα όνειρά μου, χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Τότε εκείνος μου απάντησε πως το καταλαβαίνει και πως θα με ενημερώσει.  Από τότε δεν υπήρξε καμιά επικοινωνία. Προφανώς δεν είχε κάτι να μου δώσει. Μιλάω με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1, αλλά δεν παρακαλάω. Δεν είναι το στυλ μου αυτό.  Με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα, αν δεν έχουν κάτι να σου δώσουν. Αισθανόμουν πως αν συνέχιζα εκεί δε θα ήμουν καλή».

 «7 χρόνια πέρασα τέλεια εκεί. Έμαθα πολλά στο πλευρό της Φαίης και του Γιώργου. Το Πρωινό ήταν σχολείο για μένα. Σε εκείνους οφείλω  ότι ξεκίνησα στην τηλεόραση και δεν το ξεχνώ. ‘Ημασταν οικογένεια, ζήσαμε γέννες, όλα… Ήμασταν φίλοι, εγώ δένομαι. Καμία κακία και κανένα κόμπλεξ, δεν έγινε κάτι», είπε η Σάσα Σταμάτη  δίχως να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top