Τουρκική προπαγάνδα μέσα από σίριαλ - Έλληνες βασανίζουν Τούρκους!

Στο βίντεο θα δείτε μια σκηνή όπου  Έλληνες στρατιωτικοί συλλαμβάνουν Τούρκο κατάσκοπο στη Σμύρνη. Τον βάζουν σε ελληνική φυλακή και τον βασανίζουν.

Πρόκειται για το αποψινό επεισόδιο της σειράς «Η πατρίδα μου είσαι εσύ». Θα προβληθεί από το kanal d,  μόλις λίγες μέρες μετά την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο. 

Ο αιχμάλωτος ονομάζεται Τσεβντέτ. Στη συνέχεια γίνεται ο διώκτης και εξολοθρευτής των Ελλήνων , ο ήρωας των Τούρκων. Η ιστορία διαδραματίζεται στη Σμύρνη το 1919 , λίγο πριν από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Κατά τον σεναριογράφο οι Έλληνες δολοφονούσαν, εκτελούσαν, φυλάκιζαν και κατέστρεφαν τις περιουσίες των Τούρκων χωρίς κανέναν έλεγχο.

Είναι η αγαπημένη σειρά του Ερντογάν . Μάλιστα ο τούρκος Πρόεδρος παρακολούθησε από κοντά τα γυρίσματα. Είναι γνωστό άλλωστε πώς μέσα από τις τηλεοπτικές παραγωγές περνά πολύ συχνά τα δικά του μηνύματα.

Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές στη Τουρκία ενώ προβάλλεται και  σε 50 χώρες του κόσμου. Πρωταγωνιστής είναι ο Χαλίτ Εργκέντς, πασίγνωστος στην Ελλάδα από το σίριαλ «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής». Συμπρωταγωνίστριά του η σύζυγός του , η τηλεοπτική Σεχραζάτ,  Μπεργκιουζαρ Κορέλ. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top