Γρηγόρης Μελάς: Τα νέα δεδομένα για Λαζόπουλο, η 3η εκπομπή του Κανάκη και η λάθος επιλογή του Ντάνου

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συνάντησε τον γνωστό δημοσιογράφο

Η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» συνάντησε τον Γρηγόρη Μελά. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ζήτησε από τον γνωστό δημοσιογράφο να αναλύσουν την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Αρχικά, αναφέρθηκαν στην επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου στην τηλεόραση με τους «10 Μικρούς Μήτσους» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο Γρηγόρης Μελάς σχολίασε: «Μπορεί να υπάρξει εξέλιξη με τον Λάκη Λαζόπουλο. Αν δεν προχωρήσει όλο αυτό είναι επειδή έχει καθυστερήσει πολύ η συμφωνία και ο Λάκης έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις στο εξωτερικό».

Σε ότι αφορά τον Αντώνη Κανάκη και τη νέα του θέση στον ΑΝΤ1 είπε: «Δεν έχει προστεθεί κάποια θέση που έχει αναλάβει ο Αντώνης Κανάκης. Του εμπιστεύθηκε αν θέλετε ο σταθμός να αναλάβει τη late night ζώνη και ετοιμάζει και μια τρίτη εκπομπή για την Πέμπτη».

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη συμμετοχή του Ντάνου στο Τατουάζ λέγοντας: «Θεωρώ πολύ μεγάλο φάουλ  των δημιουργών τη συμμετοχή του Ντάνου στο Τατουάζ. Θα πρέπει να σου πω ότι εκτιμώ πολύ τη Βάνα Δημητρίου και τον Ανδρέα Γεωργίου. Είναι αξιοπρεπής ο Ντάνος σε αυτό που κάνει, αλλά θεωρώ πως υπάρχουν πολλοί άνεργοι ταλαντούχοι ηθοποιοί».

Κλείνοντας πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Κανένας από τον ΑΝΤ1, ούτε ο Αντώνης Κανάκης δε θέλουν να πριονίσουν τη θέση του Γιάννη Λάτσιου» και κατέληξε σημειώνοντας: « Αν ήμουν στη θέση του Γιώργου Λιάγκα θα τους άναβα λαμπάδα που με έκοψαν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top