Το πρόγραμμα του Star Web TV αλλάζει και εμείς σας έχουμε εδώ όλες τις λεπτομέρειες!

Από σήμερα, ενημερωνόμαστε για όλη την επικαιρότητα από την εκπομπή "Leaders", κάθε Δευτέρα στις 22:30, ενώ συνεχίζουμε να παίζουμε με τους "Level Up", κάθε Δευτέρα στις 23:00.

Κάθε Τρίτη στις 22:30, η "Ελλάδα στην καρδιά μας" δίνει ραντεβού με όλη την ελληνική ομογένεια, ενώ στις 23:00 βλέπουμε την πιο... Underground εκπομπή.

Η Τετάρτη έρχεται με πιο πλούσιο πρόγραμμα, αφού στις 22:30 φροντίζουμε την υγεία μας με την εκπομπή "Νοιάσου για την Υγεία σου", στις 23:00 περπατάμε στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου με την εκπομπή "Backstage" και στις 23:30 πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο του "Car Ride".

Κάθε Πέμπτη στις 22:30, ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα με τα "Γυρίσματα στην Ελλάδα" και στις 23:00 βγαίνουμε στα καλύτερα μαγαζιά της πόλης με την εκπομπή "In & Out".

Κάθε Παρασκευή στις 22:30 το "The Mubet Show" μας μοιράζει λεφτά με τις πιο ψαγμένες στοιχηματικές επιλογές, ενώ στις 23:00 τρέχουμε με το "Keep Running".

Για περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με το πρόγραμμα αλλά και την κάθε εκπομπή ξεχωριστά, μπείτε στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Tags: