Τζένη Μπαλατσινού: Απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης και επιβεβαιώνει την συγκατοίκηση με τον Βασίλη Κικίλια!

Τι είπε στις κάμερες

Σε εκδήλωση που βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στους δημοσιογράφους και διέψευσε on camera τις φήμες που τη θέλουν για τέταρτη φορά έγκυο.

Η παρουσιάστρια διέψευσε ακόμη και τα όσα γράφτηκαν και τη θέλουν να παντρεύεται το καλοκαίρι με τον Βασίλη Κικίλια. Παράλληλα η ίδια παραδέχτηκε ότι με τον αγαπημένο της πλέον συγκατοικούν.

Η Τζένη Μπαλατσινού ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Τρίδυμα έχω. Πραγματικά δεν ξέρω πως όλο αυτό ακούστηκε και πήρε αυτές τις διαστάσεις. Δεν έχουμε κανονίσει κάτι για γάμο το καλοκαίρι. Ισχύει ότι συγκατοικούμε στο ίδιο σπίτι. Πολύ κούραση. Και να δουλεύεις και να μετακομίζεις και να έχεις παιδιά και σκυλιά δεν είναι το πιο εύκολο, αλλά τα κατάφερα και μου άρεσε».

Σε ερώτηση για μια πιθανή τέταρτη εγκυμοσύνη, η Τζένη Μπαλατσινου απάντησε: «Όλα θα μπορούσε να τα κάνει ο άνθρωπος. Νομίζω γενικά όταν λέμε μεγάλες κουβέντες στη ζωή έρχεται μετά κάτι και το λουζόμαστε. Οπότε είναι καλύτερα να μη δηλώνουμε τίποτα για αυτό».

Μάλιστα, σήμερα κυκλοφορεί και το περιοδικό Down Town, στο οποίο η ίδια απάντησε για πρώτη φορά στα σενάρια και επιβεβαίωσε ότι μετακόμισαν στο ίδιο σπίτι με τον Βασίλη Κικίλια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top