Αντώνης Πρέκας: Αχταρμάς το "Sunday Live" - Προτιμώ τον Αρναούτογλου από τον Λιάγκα

Σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου"

Τα πρόσωπα και τις εκπομπές της ελληνικής TV σχολίασε ο Αντώνης Πρέκας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Ερωτηθείς για ποιο λόγο κόπηκε πριν καλά – καλά ξεκινήσει ο «Sunday Live», ο τηλεκριτικός απάντησε ότι το show του  ήταν ένας «αχταρμάς, μια ολίγον τρικυμία εν κρανίω».

«Επίσης, όλοι οι άνθρωποι δεν κάνουν για όλα. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια πολύ ωραία παρουσία αλλά ποιος μπορούσε να πει ότι μπορεί να πάρει πάνω της μια εκπομπή; Το ίδιος και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος είναι ένας ταλαντούχος ατακαδόρος! Είναι αυτό θα λέγαμε στον κινηματογράφο ρολίστας, δεν μπορείς να τον κάνεις ζεν πρεμιέ» πρόσθεσε.

Όσον αφορά στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή που παρουσίαζε «Late Night» στον Ant1, η οποία επίσης κόπηκε, ανέφερε: «”Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά” θα μπορούσε να είναι ο τίτλος. Πρέπει να έχεις εσωτερικά μια συγκρότηση. Να λες «τι θέλω να είμαι;». Θέλω να είμαι αυτό που διατείνομαι, ενδεχομένως δημοσιογράφος με την κλασική έννοια του, ή θέλω να είμαι του ψυχαγωγικού που κακώς το θεωρείς παρακατιανό».

Στην ερώτηση Λιάγκας ή Αρναούτογλου στη μεταμεσονύχτια ζώνη; "Σαφώς προτιμώ τον Γρηγόρη" απάντησε και πρόσθεσε: "Ο Γρηγόρης τσαλακώνεται χωρίς να θέλει να τσαλακώσει τον απέναντι". 

Δείτε τι δήλωσε ακόμα για την Κωνστνατίνα Σπυροπούλου και την Ελένη Μενεγάκη...

Δείτε εδώ ολόκληρη την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top