Άννη Πανταζή: Η πρόταση γάμου από τον άντρα της ζωής της

Δείτε τι αποκάλυψε στο People

H Άννη Πανταζή είναι από τις παίκτριες που έχουν ξεχωρίσει με τις χορευτικές της φιγούρες στο παρκέ του Dancing With The Stars.

Σε συνέντευξή της που παραχώρησε το People μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον άντρα της ζωής της και  μπασκετμπολίστα, Χριστόφορο Χούμα και το γάμο τους, ο οποίος, όπως ξεκαθάρισε δεν είναι κάτι που τη φόβιζε.

 «Όταν βρεις τον άνθρωπό σου, δεν χρειάζεται να το ψάξεις πολύ. Ειδικά όταν είσαι ερωτευμένος και γουστάρεις πολύ τον άλλο. Με τον Χριστόφορο είμαστε μαζί δύο χρόνια. Ο γάμος δεν άλλαξε κάτι στη μεταξύ μας σχέση. Συγκατοικούσαμε από την αρχή. Απλά, αντί να τον συστήνω ως το αγόρι μου, τον σύστηνα ως άντρα μου. Αυτό που μου συνέβη με τον Χριστόφορο ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Κάτι που ένιωσε κι εκείνος. Εκτός αυτού, αμέσως αισθάνθηκα ασφάλεια και εμπιστοσύνη δίπλα του και είπα μέσα μου πως αυτός ο άνθρωπος μπορεί να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου» ανέφερε.

Μάλιστα, αποκάλυψε πώς της έκανε πρόταση γάμου: «Το καλοκαίρι είχαμε πάει διακοπές στην Πάτμο και η πρόταση έγινε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία την ώρα που έδυε ο ήλιος. Δεν ήμασταν μόνοι, αλλά με φίλους. Ξαφνικά έβγαλε ένα δαχτυλίδι. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα, ήταν έκπληξη για μένα. Ο γάμος μας έγινε ύστερα από τρεις μήνες στην Καλλιθέα, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών. Ήταν ένα μικρό πάρτι που το απολαύσαμε όλοι μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top