Δείτε στο βίντεο τις εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του

 

Σχεδόν δύο μήνες πέρασαν από την μέρα που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έπαθε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, πέφτοντας με τη μηχανή του. Ο αγαπητός παρουσιαστής νοσηλευόταν για περίπου 57 ημέρες στην Εντατική του Ασκληπιείου Βούλας σε κρίσιμη κατάσταση, με την οικογένεια και τους φίλους του στο πλευρό του.

Ευτυχώς, ο Κωνσταντίνος κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο και την περασμένη Πέμπτη βγήκε από την εντατική με τους δικούς του ανθρώπους να μιλάνε για θαύμα.

Από δίπλα του δεν έφυγε στιγμή η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη. Η γυναίκα της ζωής του, σε αυτές τις δύσκολες ώρες, έχει βρει τη θαλπωρή και την ηρεμία που χρειάζεται κοντά στην εκκλησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Secret, η Εβελίνα Βαρσάμη έχει κάνει τάμα στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, παρακαλώντας τον Θεό να δώσει ξανά υγεία στον πατέρα του παιδιού της.

Στον συγκεκριμένο ναό λειτουργεί ο πατέρας Δημήτριος, ο οποίος προσεύχεται για τους ασθενείς και βρίσκεται δίπλα στις οικογένειές τους. Ο ιερέας έχει γίνει το στήριγμα της Εβελίνας και η ίδια τον επισκέπτεται συχνά-πυκνά στο εκκλησάκι που βρίσκεται στον Λυκαβηττό, κρυμμένο μέσα στον βράχο.