Δείτε πως είναι η Ηλέκτρα του MasterChef χωρίς τα ράστα!

Μέσα από τις φώτο της στο Instagram

Δείτε πως είναι η Ηλέκτρα του MasterChef χωρίς τα ράστα!

H Hλέκτρα Τσουρουνάκη είναι μια από τους διαγωνιζόμενους του MasterChef που έχει φτάσει στους 11! Μάλιστα σήμερα είναι προτεινόμενη για αποχώρηση.

«Έχω πολλές ιδέες τις οποίες θα ήθελα να επικοινωνήσω με το δικό μου προσωπικό – δημιουργικό τρόπο και οι οποίες πιστεύω θα ενδιέφεραν τον κόσμο με παρόμοια ιδιοσυγκρασία με τη δική μου. Θεωρώ ότι η γνώση και η φαντασία είναι στοιχεία άρρηκτα συνδεδεμένα που οδηγούν στην επιτυχία. Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να παραμείνω πιστή στη γενική φιλοσοφία της ζωής μου, η οποία είναι να συνθέσω τη ζωή μου ώστε να χαρακτηρίζεται από έντονα συναισθηματικές και ανεπανάληπτες εμπειρίες. Ένας από τους επόμενους στόχους μου είναι να δημιουργήσω ένα πετυχημένο κανάλι στο youtube. Θα έστηνα μία επιχείρηση με επιτραπέζια, video games, cinema / ταινίες και φαγητό fast food, καθώς αυτό το είδος φαγητού θα ταίριαζε στη συγκεκριμένη επιχείρηση», είχε δηλώσει λίγο πριν μπει στο παιχνίδι, στην επίσημη σελίδα του MasterChef.

Τα ράστα μαλλιά της είναι το σήμα κατατεθέν της, όμως στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει φωτογραφίες της από το παρελθόν.

Δείτε πως ήταν: 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top