Έξαλλος ο Φερεντίνος στο καρναβάλι της Καλαμάτας επειδή του πέταξαν αφρό και ελεύρι – Ξέσπασε για το επεισόδιο η Σκορδά

«Κι επειδή είναι ο παρουσιαστής του καρναβαλιού πρέπει να έχει διαφορετική αντιμετώπιση;»

Πυρ και μανία έγινε ο Χρήστος Φερεντίνος, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του φετινού Καλαματιανού Καρναβαλιού.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάτι πιτσιρικάδες του έριξαν αρχικά αφρό. Στη συνέχεια, ένα γκρουπ τον αλεύρωσε, με τον παρουσιαστή να «τα παίρνει» και να τους αποκαλεί «μ@λ@κες».

(Φώτο απο messinialive.gr)

Σαν να μην έφτανε αυτό, το επόμενο γκρουπ και συγκεκριμένα ο οδηγός του άρματος, βγήκε από το παράθυρο και μπουγέλωσε με μπύρα τον παρουσιαστή, που έσκυψε μέσα στο αυτοκίνητο και του … ανταπέδωσε με σερπαντίνες!

Έξαλλος, ο Χρήστος Φερεντίνος παράτησε την παρουσίαση στη μέση λέγοντας: «Φεύγω, πάω να αλλάξω, θα τα ξαναπούμε σε καμιά ώρα». Το κενό κάλυψε ο Σωτήρης Γεωργούντζος. Τελικά τα πράγματα ηρέμησαν και ο παρουσιαστής ανέβηκε στη σκηνή για το τέλος της εκδήλωσης, με αρκετά μέλη της Καρναβαλικής να του ζητούν «συγγνώμη» για τη συμπεριφορά εκείνων που ξεπέρασαν τα όρια.

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΚΟΡΔΑ ΣΤΟ «ΠΡΩΙΝΟ»:

 

«Παιδιά, στα καρναβάλια ήταν. Εγώ πιστεύω ότι ο Φερεντίνος είναι πολύ cool άνθρωπος. Εκεί πας για να περάσεις κι εσύ καλά, να κάνεις ότι κάνουν και οι υπόλοιποι. Αν αισθάνεσαι ξένος και δεν θες να είσαι ένα με τον κόσμο, δεν μπορείς να το υποστηρίξεις.

Δεν το έκαναν επί προσωπικού, το έκαναν επειδή το κάνουν όλοι. Κι επειδή είναι ο παρουσιαστής του καρναβαλιού πρέπει να έχει διαφορετική αντιμετώπιση;

Παιδιά τι λέτε τώρα; Είναι καρναβάλι! Δεν το κάνουν επειδή θέλουν να τον αποδοκιμάσουν ή να τον υποτιμήσουν, το κάνουν γιατί το κάνουν και στον διπλανό τους. Δηλαδή, γιατί ένας παρουσιαστής -όχι ο Φερεντίνος- είναι πιο σημαντικός απ’ ότι ο γείτονας; Όταν πας σε ένα τέτοιο περιβάλλον πρέπει να το χαρείς κι εσύ».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top