Κηδεύεται σήμερα Παρασκευή 12/08, ο διευθυντής οργάνωσης παραγωγής του Star Μιχάλης Φλωριώτης.

Ο Μιχάλης Φλωριώτης έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς την Τρίτη, ενώ έκανε διακοπές στο αγαπημένο του νησί, την Σάμο, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην οικογένεια του Star.

Γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου του 1951 στην Αθήνα. Απόφοιτος σκηνοθεσίας της σχολής Σταυράκου. Είχε συνεργαστεί με τους πιο γνωστούς σκηνοθέτες σε 23 ταινίες, Ντίμη Δαδήρα (Η βαλίτσα του παπά, Φανταρίνες, Τζακ, ο καβαλάρης), Ντίνο Δημόπουλο (Ο ήλιος του θανάτου), Απόστολο Δοξιάδη(Υπόγεια Διαδρομή), Μιχάλη Κακογιάννη (Γλυκιά Πατρίδα), Φρίντα Λιάππα (Οι δρόμοι της αγάπης είναι νυχτερινοί, Τα χρόνια της μεγάλης ζέστης), Τόνια Μαρκετάκη (Η τιμή της αγάπης), Ντίνο Μαυροειδή (Το ευτυχισμένο πρόσωπο της Λεωνόρας), Γιώργο Πανουσόπουλο (Μανία), Νίκο Περάκη (Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, Άρπα Κόλλα), Γιάννη Σμαραγδή (Το τραγούδι της επιστροφής, Σιγά η πατρίδα κοιμάται), Γιώργο Σταμπουλόπουλο (Προσοχή Κίνδυνος) αλλά και τον Φράνκο Τζεφιρέλι (Othello).

Από τα πρώτα βήματα της ελληνικής τηλεόρασης είχε συνεργαστεί σε γνωστές σειρές και εκπομπές (Σύγχρονη Εύα με την Έλλη Ευαγγελίδου, τα τηλεπαιχνίδια Bingo, Candid Camera, τη σειρά Χατζημανουήλ με τους Γιάννη Μόρτζο, Κάτια Δανδουλάκη σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή).

Στο Star ήταν από την πρώτη μέρα της ιδρύσεώς του το 1993. Ανέλαβε τη διεύθυνση οργάνωσης παραγωγής και μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του ήταν ακούραστος εργάτης και παθιασμένος με τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. Διευθυντής Οργάνωσης Παραγωγής σε όλες τις παραγωγές του καναλιού, ειδήσεις, αθλητικές, ενημερωτικές, ψυχαγωγικές εκπομπές.

H κηδεία του θα γίνει στις 11 το πρωί από το νεκροταφείο Καισαριανής.