Μπορεί να τον γνωρίσαμε μέσα από τους «ΑΜΑΝ» και το «Comfuzio», αλλά ο Σωτήρης Καλυβάτσης δεν αισθάνεται παιδί της τηλεόρασης.

«Ακόμα και όταν κάναμε το ΑΜΑΝ και το Comfuzio και είχαν πάει καλά, δεν ήταν στο μυαλό μου ότι ντε και καλά θέλω να κάνω καριέρα στην τηλεόραση, ή στο θέατρο ή στον κινηματογράφο», λέει στο ένθετο «Radar» του «Έθνους της Κυριακής».

Του λείπει όμως η παρέα του ΑΜΑΝ; «δεν μου έχει λείψει γιατί και το “Fatus Olous” μια παρέα ήταν. Όλες οι δουλειές ήταν μια παρέα, δε τις βλέπω ατομικά».

Μιλώντας για την προδοσία από φίλους, ο Σωτήρης Καλυβάτσης ισχυρίζεται ότι «δεν με έχει προδώσει ποτέ κανένας φίλος μου. Με έχουν προδώσει άνθρωποι που νόμιζαν ότι ήταν φίλοι μου».

Σαν καρφάκι μας φάνηκε αυτό ή μπα; Σε ποιον πήγαινε όλοι το καταλαβαίνουμε. Στον Αντώνη Κανάκη φυσικά, τον οποία «τιμά» δεόντως σε κάθε του συνέντευξη ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Μα καλά. Τόσο πολύ του έχει στοιχίσει αυτή η υπόθεση; Ή δεν έχει με κάτι καλύτερο ν΄ασχοληθεί;

Το τελευταίο διάστημα, έχει σχέση με την Αντιγόνη Ψυχράμη. Είναι η γυναίκα της ζωής του η νεαρή τραγουδίστρια; «δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Είμαι μονόχνοτος και περίεργος. Επειδή στη ζωή βαδίζω με την καρδιά μου, μπορώ να σου πω ότι είμαι με έναν άνθρωπο και είμαι καλά. Για να είμαι μαζί του 2,5 χρόνια προφανώς κάτι σημαίνει. Αισθάνομαι όμορφα».

Όσο για το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να παντρευτούν τα δυο τους; «είμαι πολύ μικρός ακόμα για κάτι τέτοιο. Στη ζωή μου δεν έχω κανόνες, δεν υπάρχουν στερεότυπα. Και όταν με πιέζουν για κάτι, θα κάνω το αντίθετο!»