Για την Ναταλία Γερμανού, η τηλεόραση, λόγω του πατέρα της, ήλθε σαν μια φυσική εξέλιξη για εκείνη μετά το σχολείο της. Ποτέ όμως δεν της δημιουργήθηκαν ανασφάλειες κατά την συνύπαρξή της με άλλους γνωστούς παρουσιαστές. Όπως συμβαίνει στο Μες στην Καλή Χαρά, με την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θέμη Γεωργαντά. «Όχι, δεν μου δημιουργεί συναισθήματα ανταγωνισμού, γιατί δεν είχα ποτέ το σύμπλεγμα του one woman show στην ζωή μου, παρ' ότι είμαι μοναχοπαίδι. Όταν έχεις μεγαλώσει μόνος σου σε μια οικογένεια, τελικά αναζητάς «αδερφάκια» στις άλλες σου δραστηριότητες».

Αποκαλύπτει ότι περισσότερο έχει πληγώσει τους άνδρες, παρά έχει πληγωθεί από εκείνους. Όμως, δεν το έκανε επίτηδες, απλά ήταν ανέκαθεν πολύ ειλικρινής και αυτό το πλήρωσε πολύ στην ζωή της. Η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας που είχε ποτέ με σύντροφό της; 14 χρόνια! Αλλά η συνεννόησή τους ήταν άψογη. Δεν αποκλείει, δε, να κάνει και στο μέλλον έναν κρυφό και μυστικό γάμο! «Ναι, γιατί από πότε ένας κανονικός γάμος σέρνει από πίσω του τηλεοπτικά συνεργεία και παπαράτσι; Δεν ξέρω αν θα ήταν τόσο πριβέ όσο ο προηγούμενος, που είχε συνολικά 14 καλεσμένους, αλλά πάντως δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω έναν γάμο υπερπαραγωγή. Τον φαντάζομαι ακόμα πιο λιτό, όχι σε σχέση με τους καλεσμένους, αλλά να είμαι ξυπόλητη σε μια παραλία, σε μία ερημική εκκλησία…»

Μιλώντας στο Radar, η παρουσιάστρια, στιχουργός και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε ακόμη και για την εμφάνισή της. «Ευτυχώς στην προσωπική μου ζωή όλα πήγαν πολύ καλά και δεν είχα κανέναν λόγο να νιώσω ούτε άσχημη ούτε ανασφαλής. Είχα ακριβώς τις επιτυχίες και τις χυλόπιτες που είχε ένα οποιοδήποτε κορίτσι της ηλικίας μου. Δεν ένιωθα ποτέ δηλαδή ούτε μπάζο, αλλά ούτε και βασίλισσα του χορού. Ούτε υπήρξα ποτέ καλλονή».

Αναφέρθηκε στην μητέρα της, η οποία, όπως είπε, δεν είναι καθόλου παρεμβατική, αλλά και στην συμπεριφορά πολλών διασήμων, που σπανίως εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για κάποιο κομμάτι που τους δίνεται να τραγουδήσουν. Κάποια στιγμή, ίσως τα παρατήσει όλα για να γίνει συγγραφέας. «Ναι, ίσως κάποια στιγμή, όταν η τηλεόραση θα τελειώσει. Τότε θα αρχίσω να γράφω βιβλία. Νομίζω μυθιστορήματα. Εχω αρκετές ιστορίες στο μυαλό μου και θα έρθουν κι άλλες…»

Τελικά, γιατί δεν βγαίνουν πια σταρ; ‘Η καλύτερα γιατί βγαίνουν και τραγουδιστές που δεν αξίζουν να είναι σταρ; «Ολοι εμείς που δουλεύουμε στα ραδιόφωνα, τις τηλεοράσεις και γράφουμε τραγούδια , έχουμε μερίδιο ευθύνης. Γιατί αν είχαμε φροντίσει εγκαίρως να μην αφήσουμε μαζί με τα τριαντάφυλλα να βγουν και σκουπίδια, τώρα τα πράγματα στην αγορά θα ήταν πιο ξεκάθαρα».