Ένας νέος αντι-ηρωας «χτυπάει» στην οθόνη

Ο Τομ Χάρντι… απειλεί τον πλανήτη

Οι χαρακτήρες των κομικς αποδεικνύονται χρυσορυχείο για το Χόλιγουντ!Ένας ακόμα υπέρ ήρωας ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη με δική του ταινία και όχι ως συμπλήρωμα στη δράση…Υποδεχτείτε τον Βένομ.

Ο Βένομ δεν είναι μια κλασσική περίπτωση που έχει στόχο να σώσει τον πλανήτη, είναι ο απόλυτος αντι –ήρωας. O Βενομ σαν άλλος δαίμονας μπαίνει στο σώμα ενός καθημερινού άντρα και τον μεταμορφώνει σε ένα μοχθηρό τύπο που σπέρνει τον τρόμο

Η συνταγή θυμίζει τον Spiderman από την ανάποδη.

  Ο Τομ Χαρντι… απειλεί τον πλανήτη

Στον ομότιτλο ρόλο του Βενομ ο αφηνιασμένος  Τομ Χαρντι..Απόλυτο στοίχημα των συντελεστών να πετύχει εικαστικά η μεταμόρφωση με την βοήθεια της  cgi τεχνολογίας και του μακιγιάζ.

H επιβεβαίωση της παρουσίας του ηθοποιού στο film διέψευσε αυτόματα τις φήμες που τον ήθελαν να είναι ο νέος James Bond στην μετά - Daniel Craig εποχή. Οι παραγωγοί με την ταινία θέλουν να χτίσουν ένα καινούριο cine σύμπαn με μια σειρά από sequel  με τον Bενoμ.

Το φιλμ δεν έχει πάρει ακόμα μέρα προβολής όμως οι παραγωγοί με τις πρώτες σκηνές που κυκλοφόρησαν  αναγκάζουν τους θεατές να «δεθούν» στις θέσεις τους… 

Από την Έλγκα Νταϊφά

Δείτε το βίντεο...

Παρακολουθήστε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ΕΔΩ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top