«Θα ήθελα πολύ να δουλέψω με τον Γι��ργο Παπαδάκη. Το έχω ξαναπεί, ότι είναι πολύ τιμητικό και μεγάλη εμπειρία να δουλεύει κάποιος με τον Γιώργο Παπαδάκη», δήλωσε ο Θανάσης Πάτρας, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα επιθυμούσε να ενταχθεί στο διευρυμένο πρωινό του Ant1 τον ερχόμενο χειμώνα.

Ο παρουσιαστής δήλωσε ότι πριν κληθεί να παρουσιάσει το Elatte, δεν είχε σκεφτεί καν το ενδεχόμενο να παραμείνει στο κανάλι του Αμαρουσίου και μετά το τέλος του καλοκαιριού, ενώ απάντησε για την άδεια της Νάντιας Μπουλέ, μετά από έναν μήνα στον «αέρα».

«Είναι απόφαση του καναλιού, το κανάλι αποφάσισε να πάρουμε άδεια. Από κει και πέρα δεν μπορώ να το σχολιάσω. Ήταν απόφαση των υπευθύνων και οφείλουμε να την σεβαστούμε».

Και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι όλοι μας περάσαμε κουραστικό χειμώνα. Το ίδιο και η Νάντια. Εξάλλου δεν μπορούμε να πούμε ποιος κουράζεται περισσότερο ή λιγότερο», δήλωσε, αναφερόμενος στο top chef που παρουσίαζε η Μπουλέ, αλλά και την συμμετοχή της στο Dancing. Και μια που το αναφέραμε, μήπως του έχει γίνει πρόταση για το σόου χορού του Ant1; «Εδώ δεν μπορώ να… στρίψω… τί dancing;»

Για την ιστορία, να σας ενημερώσουμε ότι η Νάντια Μπουλέ βρίσκεται στην Μύλο... εκεί όπου εντελώς συμπτωματικά ξεκουράζεται ΚΑΙ ο Γιώργος Παπαδάκης...