Ήταν στο Survivor, αλλά αποχώρησε μετά από τραυματισμό της που δεν της επέτρεψε την παραμονή της.

Έκτοτε, η Ειρήνη Κολιδά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας σχετικά με το οποίο μίλησε σε συνέντευξή της, στο Down Town Κύπρου

«Τα πλευρά που έσπασα έδεσαν και μέσα σε ένα τρίμηνο δεν πονούσα καθόλου. Το ξέχασα, δηλαδή. Όμως, μου παρουσιάστηκαν διάφορα θέματα υγείας, που δεν είναι αμελητέα, τα οποία αντιμετωπίζω ακόμα και σήμερα και θα υπάρχουν και στο μέλλον. Είμαι πεισματάρα, δεν το βάζω κάτω και θα το παλέψω. Αυτά τα θέματα προήλθαν από το τρακάρισμα!», είπε η πρώην παίκτρια από τους Μαχητές του περσινού Survivor.

Και συνέχισε: «Το ένα πρόβλημα ειδικά είναι σοβαρό. Όμως, δεν θέλω να αναφερθώ λεπτομερώς, να πω τι και πώς. Βασικά, δεν θέλω να γεμίσω τον κόσμο με αρνητική ενέργεια, να βγαίνω και να κλαίγομαι. Επιλέγω την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Προτιμώ να κάνω τους άλλους να χαμογελούν, παρά να με λυπούνται. Γι’ αυτό δεν μιλάω γι’ αυτά».

Όσο για την αιχμηρή ανάρτηση που έκανε για την παραγωγή του Survivor, μέσα από προσωπικό της λογαριασμό στα social media; Η Ειρήνη απάντησε: «δεν έχω να πω κάτι παραπάνω από αυτά που έγραψα τότε. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να διυλίζεται το θέμα και να δώσω συνέχεια. Ακόμη κι αυτό, τότε, το έγραψα επειδή τα μηνύματα που κόσμου ήταν πάρα πολλά. Ήθελαν μία απάντηση από εμένα και την έδωσα. Ήθελα να ξέρουν την αλήθεια μου».