«Elif»: Η Αϊσέ αποφασίζει να πει την αλήθεια στον Κενάν για την Ελίφ

Καθημερινά στις 17.30 στο Star

Η νέα δραματική σειρά (τουρκικής παραγωγής) «Elif» προβάλλεται καθημερινά στις 17.30 στο Star.

Τι θα δούμε:

Ο Κενάν προσπαθεί να καταλάβει πως βρέθηκε το κολιέ της Μελέκ στο κτήμα. Όταν μαθαίνει τα σχέδια της Αλιγέ να πουλήσει τη γη τους, γίνεται έξαλλος.

Η Αϊσέ αποφασίζει να πει την αλήθεια στον Κενάν για την Ελίφ όταν ανακαλύπτει ότι η Αλιγέ και η Αρζού σχεδιάζουν να στείλουν τη μικρή στο ορφανοτροφείο. Εκείνος όμως μιλάει άσχημα για τη Μελέκ και η Αϊσέ αλλάζει γνώμη. Ο Βεϊσέλ ανακαλύπτει πως η Μελέκ έχει και δεύτερη δουλειά και γίνεται έξαλλος.

Μαζί με τον Μουράτ συνεχίζουν να αναζητούν την Ελίφ, παρά το γεγονός ότι έχουν ξεπληρώσει τα χρέη από τον τζόγο. Η Μελέκ φοβάται πως θα χάσει τη δουλειά της και πως δεν θα καταφέρει να ξαναδεί την Ελίφ. Όταν συνειδητοποιεί πως έχει χάσει το κολιέ της, στεναχωριέται ακόμα περισσότερο.

Η Αρζού πιέζει την Αλιγιέ ώστε να στείλουν σύντομα την Ελίφ στο ορφανοτροφείο. Η Αλιγέ αποφασίζει να χειριστεί μόνη της το θέμα αυτό, χωρίς να συμβουλευτεί τον Κενάν για να του δώσει ένα μάθημα. Η Τουγκτσέ συνεχίζει να πληγώνει την Ελίφ και της λέει πως θα τη στείλουν στο ορφανοτροφείο.

Η Ελίφ αναστατώνεται και αποφασίζει να τη μητέρα της. Η Ζεϊνέπ δέχεται παρενοχλήσεις από το αφεντικό της και παραιτείται από τη δουλειά της. Ο Σελίμ βλέπει τι συμβαίνει και επιτίθεται στο αφεντικό της…

Δείτε το trailer…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top