Τον «έσφαξαν» με το γάντι! Τα σχόλια στο «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» για τον Ντάνο στο Τατουάζ

Δείτε το βίντεο...

Το πρωί του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού  και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» σχολίασαν το ντεμπούτο του Γιώργου Αγγελόπουλου στο «Τατουάζ».

Αρχικά, η παρουσιάστρια ρώτησε πως τους φάνηκε ο νικητής του Survivor και πρώτος τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης λέγοντας: «Πάρα πολύ μου άρεσε. Εμένα έτσι κι αλλιώς μου άρεσαν και οι Οικογενειακές Ιστορίες στον Alpha. Τις παρακολουθούσα…»

 «Αυτό λέγεται σκίσιμο με το γάντι!» ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός.

«Μην υπερβάλλω, απλά αυτή η δραματική σκηνή για την οποία έγινε τόσος ντόρος, ήταν όλη μουσική, κάτι πλάνα τσουφ τσουφ τσουφ, ο Ντάνος σκυμμένος πάνω από ένα νεκρό. Αυτό. Έτσι παίζω και εγώ», πρόσθεσε ο Ραφαηλίδης.

«Αυτή είναι η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου», εξήγησε η Ναταλία Γερμανού.

«Ναι. Αλλά θέλω αν σου πω ότι αν έχεις ηθοποιάρα, αν έχεις τον Κατράκη, του κάνεις ένα γκρο και σου βγάζει όλο τον πόνο του» συνέχισε ο Ραφαηλίδης.

«Συγκρίνεις τον Ντάνο με τον Κατράκη; Για πρώτη εμφάνιση ανθρώπου που δεν έχει καμία επαφή με την υποκριτική, ήταν παραπάνω από αξιοπρεπής. Ήταν και καλός» σημείωσε η Ναταλία Γερμανού.

Κλείνοντας, ο Πέτρος Κουσουλός δήλωσε: «Ο Ντάνος μπορεί να εξελιχθεί ως ο νέος Κουρκουλος. Δεν το λέω το λένε εκείνοι που τον έχουν δει. Δεν είναι τυχαία περίπτωση ο Ντάνος». Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Απλά εγώ φοβάμαι ότι έχουν ανεβάσει πάρα πολύ τον πήχη των προσδοκιών, κάποιοι λένε για τον νέο Κούρκουλο…».

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο σχετικό απόσπασμα…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top