Survivor: Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα στους Διασήμους! Τι είπαν Σπυροπούλου - Χαλικιά για την ψήφο της Ξένιας

Δείτε το βίντεο

Ηλεκτρισμένη φαίνεται πως είναι η ατμόσφαιρα στους Διασήμους μετά τη χθεσινή ψηφοφορία στο Survivor.

Προτεινόμενες είναι οι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Ελένη Χατζίδου και Κατερίνα Χαλικιά. Ωστόσο, η φήψος που προκάλεσε εντύπωση είναι εκείνη της Ξένιας των Rec, η οποία μετά την ατομική ασυλία που πήρε, έβγαλε προτεινόμενη την μπασκετμπολίστα.

Όσο για το πώς σχολιάστηκε η κίνηση αυτή;

 «Στο χθεσινό συμβούλιο, η αλήθεια είναι ότι την δική μου υποψηφιότητα πάνω κάτω την περίμενα. Κάποιες άλλες μου προκάλεσαν εντύπωση και αναφέρομαι φυσικά στην Κατερίνα Χαλικιά. Από εκεί και πέρα δεν ήταν καθόλου ευχάριστη για κανέναν όλη αυτή η διαδικασία και το κλίμα ήταν λίγο βαρύ», ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενώ από την πλευρά της η Κατερίνα Χαλικιά τόνισε:

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που με ψήφισε η Ξένια. Γιατί ειδικά στο παιχνίδι της ασυλίας έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, πήρα νίκες, δεν έχασα κανένα καλάθι. Απλά επειδή ήταν η τρίτη συνεχόμενη φορά που κρατούσα αυτό που ήθελε περισσότερη δύναμη, δεν άντεξα τρίτη φορά, ενώ τα άλλα κορίτσια κράτησαν από μία. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ».

 «Εγώ ξέρω ότι στεναχώρησα την Κατερίνα με την επιλογή που έκανα χθες στο συμβούλιο, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό γιατί νομίζω ότι ήταν η πιο σωστή επιλογή που θα μπορούσα να κάνω για χθες» ξεκαθάρισε η Ξένια.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top