Νοιάσου για την υγεία σου: Γιατί αρρωσταίνουμε στο κρύο ή όταν έχουμε στρες;

Κάθε Τετάρτη στις 22:30, με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου

Κάθε Τετάρτη στις 22:30, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου μαζί με τους ειδικούς από το χώρο της υγείας αναλύουν όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον κόσμο της ιατρικής, των φαρμάκων και των ασθενειών.

Σε αυτή την εκπομπή μαθαίνουμε τα πάντα για τις ιώσεις, τις λοιμώξεις αναπνευστικού, τη γρίπη αλλά και την αισθητική οδοντιατρική, με τη βοήθεια της οποίας μπορούμε να αλλάξουμε ολοκληρωτικά την όψη του χαμόγελού μας!

Γιατί κολλάμε ιώσεις όταν έχουμε στρες και κούραση; Γιατι αρρωσταίνουμε όταν ο καιρός είναι κρύος; Γιατί οι φετινές λοιμώξεις του αναπνευστικού κρατάνε πολύ; Τι πρέπει να κάνουν οι καπνιστές όταν έχουν λοίμωξη αναπνευστικού και πότε πρέπει να πάρουμε φάρμακα;

Τις απορίες μας λύνει ο πνευμονολόγος Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης.

Επίσης, πότε και πού γίνεται η σωστή λεύκανση δοντιών; Πώς διορθώνουμε τα δόντια με κενά, τα συνωστισμένα δόντια και τα ούλα που καλύπτουν τα δόντια; Πόση ώρα χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε την όψη των δοντιών μας και τι πρέπει να προσέξουμε για να δείχνουν σαν φυσικά, μας εξηγεί η αισθητική οδοντίατρος Μαριάννα Κοντοπόδη.

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top