Backstage: Ποιο στυλ γυαλιών θα φορεθεί τη φετινή σεζόν;

Μόδα, ομορφιά και lifestyle σε μία εκπομπή!

Κάθε Τετάρτη στις 23:00, η Βίκυ Μανώλη και η Βενέτα Αναγνώστου μας ταξιδεύουν στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου αλλά και στους λογαριασμούς των πιο γνωστών fashion - beauty bloggers και influencers!

Μαζί εμπνεόμαστε από τα outfits των διάσημων fashion icons, σχολιάζουμε όλα τα ενδιαφέροντα από την εγχώρια και την παγκόσμια showbiz, βλέπουμε τα καλύτερα tips για μακιγιάζ και hair styling και... διακοσμούμε το χώρο μας με τα πιο έξυπνα και πρακτικά deco hacks.

Αυτή την εβδομάδα έχουμε στην παρέα μας το μοντέλο και σχεδιάστρια κοσμημάτων Μαρία Μαρουσώ Μαρκουΐζου, η οποία μας παρουσιάζει τη συλλογή της και μας συμβουλεύει για τον σωστό συνδυασμό κοσμημάτων.

Επίσης, δίνουμε tips για τη σωστή χρήση των προϊόντων makeup, βλέπουμε όλα τα trends που... προστάζει η Αυστραλιανή Vogue να φύγουν από τη μόδα και θαυμάζουμε την Νaomi Cambell, η οποία φωτογραφήθηκε γυμνή στα 47 της!

Έμπνευση αυτής της εβδομάδας αποτελούν οι καλύτερες εμφανίσεις των βραβείων Grammy, με μεγαλύτερη έκπληξη την πανάκριβη τσάντα της κόρης της Beyonce!

Για όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκ πομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top