Η εκπομπή "Η Ελλάδα στην καρδιά μας"... παντρεύει την παραδοσιακή με τη σύγχρονη μουσική!

Κάθε Τρίτη στις 22:30 - Μόνο στο Star Web TV!

Η εκπομπή "Η Ελλάδα στην καρδιά μας", με τον Μπάμπη Πετράκη, απευθύνεται σε όλη την ομογένεια και έχει ως βασικά θέματα τις πρωτοβουλίες, τις διακρίσεις και τα προβλήματα των αποδήμων, καθώς και την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και των ελληνικών προϊόντων. 

Κάθε Τρίτη στις 22:30 φέρνουμε την Ελλάδα πιο κοντά στους απόδημους Έλληνες αλλά και τον ελληνισμό του εξωτερικού πιο κοντά στην Ελλάδα. Γιατί, όσα χιλιόμετρα κι αν μας χωρίζουν, έχουμε ένα κοινό στοιχείο... την Ελλάδα στην καρδιά μας!

Στην εκπομπή της Τρίτης 6.2.2018, "ενώνουμε" την παράδοσιακή μουσική με τη σύγχρονη και ταξιδεύουμε για ακόμα μία φορά σε μαγικά τοπία κάθε γωνιάς της Ελλάδας.

Ο αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Κώστας Κωνής φέρνει την ηπειρωτική παράδοση στο studio της εκπομπής και μας προσκαλεί στην καθιερωμένη "Πίτα του Ηπειρώτη", η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου στο Σ.Ε.Φ.

Από την άλλη, ο τραγουδιστής Λεωνίδας Παντελάκης παρουσιάζει τη...φρέσκια δουλειά του, ενώ η ραδιοφωνική παραγωγός Dafni μας βάζει σε... ρυθμούς Αυστραλίας και μας λέει τα πάντα για την εκπομπή της "Good life with Dafni", την οποία μπορούμε να απολαύσουμε στο ελληνικό ραδιόφωνο της Μελβούρνης "Rythmos greek digital radio", κάθε Πέμπτη στις 19:00-21:00.

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή. 

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top