Γιόρτασε τα γενέθλιά της έχοντας στο πλευρό της, στο πλατό της εκπομπής της τη σύζυγο της Portia De Rossi. Τα 60α γενέθλια της Ellen DeGeneres ήταν τα πιο ξεχωριστά κι όπως φαίνεται, η παρουσιάστρια πήρε στον αέρα της εκπομπής της, το καλύτερο δώρο από τον πιο δικό της άνθρωπο.

«Είναι τα 60α σου γενέθλια και αυτό το δώρο έπρεπε να είναι πραγματικά ιδιαίτερο και να αντιπροσωπεύει ποια είσαι και τα πράγματα για τα οποία νοιάζεσαι. Όχι για τώρα, αλλά ποια ήσουν ανέκαθεν. Από τι επηρεάστηκες και εμπνεύστηκες και όλα όσα σε έχουν κάνει τον απίστευτο άνθρωπο που είσαι σήμερα. Συνδύασα όλα αυτά και τις ερωτήσεις όπως “Ποιο είναι το είδωλό σου” και “Τι θα έκανες αν δεν ήσουν παρουσιάστρια”», είπε η Portia καθισμένη απέναντί της και ενώ βρισκόντουσαν στον αέρα του The Ellen Show.

«Σου κάνω δώρο για τα 60α σου γενέθλια το κτίσιμο του “The Ellen DeGeneres Campus of the Dian Fossey Gorilla Fund”. Ellen, θα συνεχίσεις την κληρονομιά της Dian δίνοντας στα ζώα ένα σταθερό σπίτι στη Ρουάντα. Τώρα θα είσαι και εσύ μία προστάτιδα και πρωταθλήτρια αυτών των σπουδαίων ζώων. Χρόνια πολλά!», κάτι που μόλις άκουσε η DeGeneres την έκανε να βάλει τα κλάματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Dian Fossey είναι μία ακτιβίστρια γνωστή για την αφοσίωσή της στα ζώα και είδωλο της Ellen.