Η περιπέτεια «MAD MAX: Ο δρόμος της Οργής» απόψε στο Star

Συντονιστείτε στις 22.30

Σας αρέσουν οι περιπέτειες; Αν ναι, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συντονιστείτε στο Star, στις 22.30 για να δείτε την ταινία «MAD MAX: Ο δρόμος της Οργής».

Η υπόθεση:

Σε έναν μετά-αποκαλυπτικό κόσμο,  συμμορίες μάχονται για τον έλεγχο των περιορισμένων υδάτινων πόρων και των καυσίμων. Ο κόσμος έχει υποστεί μια τεράστια καταστροφή και οι άνθρωποι, που έχουν επιβιώσει, παλεύουν αναζητώντας τα βασικά υλικά. Κάπου σε μια έρημο, δύο επαναστάτες συναντιούνται προσπαθώντας να αποκαταστήσουν την τάξη.

Είναι ο Μαξ, ένας άντρας της δράσης και όχι της κουβέντας, που πιστεύει πως ο καλύτερος τρόπος για να επιβιώσεις είναι να περιπλανιέσαι μόνος σου. Η άλλη είναι η Φουριόζα, μια γυναίκα που πιστεύει ότι ο δρόμος για την επιβίωση βρίσκεται πέρα από την έρημο, στα μέρη όπου γεννήθηκε.  Ο τύραννος Immortan Joe όμως θα συγκεντρώσει όλη τη συμμορία του και θα κυνηγήσει τους δύο αντάρτες στον Πόλεμο του Δρόμου, που θα ακολουθήσει...

Ο ελληνικής καταγωγής Αυστραλός σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παραγωγός, Τζορτζ Μίλερ, «πατέρας» της σειράς ταινιών «Mad Max» επιστρέφει 35 χρόνια μετά με μια συγκλονιστική συνέχεια.


Πρόκειται για το τέταρτο μέρος της μετα-αποκαλυπτικής σειράς δράσης.
 Είναι η πρώτη ταινία «Mad Max»  χωρίς τον Μελ Γκίμπσον 
Η Σαρλίς Θερόν, που μας έχει συνηθίσει σε ακραίες αλλαγές στην εμφάνισή της, για τις ανάγκες της ταινίας ξύρισε το κεφάλι της και έτσι στα γυρίσματα της ταινίας «Χίλιοι Τρόπο να πεθάνεις στην Άγρια Δύση» έπαιζε φορώντας περούκα.
Σχεδόν το 80% των ειδικών εφέ είναι παραδοσιακά. Το CGI χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα για να αναμορφωθεί η έρημος της Ναμίμπιας, όπου έγιναν γυρίσματα αλλά και για να φαίνεται προσθετικό το αριστερό χέρι της Σαρλίς Θερόν.
Η ταινία βραβεύτηκε με 6 Όσκαρ σε τεχνικές κατηγορίες (μοντάζ εικόνας, μοντάζ ήχου, μιξάζ ήχου,  κοστουμιών, μακιγιάζ, παραγωγής)

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζορτζ Μίλερ

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τομ Χάρντι, Σαρλίς Θερόν, Νίκολας Χούλτ, Νέιθαν Τζόουνς, Ζόι Κράβιτς

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top