Backstage: Αυτός είναι ο πιο σέξυ άνδρας για το 2017!

Μόδα, ομορφιά και lifestyle σε μία εκπομπή!

Κάθε Τετάρτη στις 23:00, η Βίκυ Μανώλη και η Βενέτα Αναγνώστου μας ταξιδεύουν στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου αλλά και στους λογαριασμούς των πιο γνωστών fashion - beauty bloggers και influencers!

Μαζί εμπνεόμαστε από τα outfits των διάσημων fashion icons, σχολιάζουμε όλα τα ενδιαφέροντα από την εγχώρια και την παγκόσμια showbiz, βλέπουμε τα καλύτερα tips για μακιγιάζ και hair styling και... διακοσμούμε το χώρο μας με τα πιο έξυπνα και πρακτικά deco hacks.

Σε αυτή την εκπομπή εξετάζουμε... διεξοδικά τον πιο σέξυ άνδρα της προηγούμενης χρονιάς, περιηγούμαστε στο instagram των πιο hot ανδρών και ανακαλύπτουμε τον λογαριασμό που "ξεσκεπάζει" όλες τις αντιγραφές των stars.

Παράλληλα, κάνουμε μία αναδρομή στη γυναικεία ομορφιά των τελευταίων 100 χρόνων, εμπνεόμαστε από τις καλύτερες steet styles εμφανίσεις στην εβδομάδα υψηλής ραπτικής στο Παρίσι και μαθαίνουμε τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε όταν επιλέγουμε να φορέσουμε αξεσουάρ.

Φυσικά, δεν ξεχνάμε τις... διάσημες φίλες μας, όπως την Naomi Gampell και την Kate Moss, που περπάτησαν για τον οίκο Luis Vuitton αλλά και τη φωτογράφιση της Victoria Beckam για την Ισπανική Vogue.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα θέματα για τη μόδα, το στυλ, την ομορφιά και τη showbiz θα τα δείτε εδώ!

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top