Ευαγγελία Αραβανή: Πώς από τον ΣΚΑΙ βρέθηκε στον ANT1 - Αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο

Σε συνέντευξή της

Δείτε στο βίντεο την πρεμιέρα του DWTS με την Ευαγγελία Αραβανή...

 

Τι τελικά συνέβη και από τον ΣΚΑΙ, όπου παρουσίασε το My Style Rocks, βρέθηκε στον ANT1 και μάλιστα στη μέση της σεζόν, για να παρουσιάσει το Dancing with The Stars αποκάλυψε η Ευαγγελία Αραβανή στη συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος.

Διαβάστε επίσης: Eυαγγελία Αραβανή - Βίκυ Κάβουρα: Η συνάντηση της νυν με την πρώην στο πλατό του Dancing with the Stars

«Δέχθηκα το πρώτο τηλεφώνημα από τον κύριο Λάτσιο στα τελειώματα του My style rocks. Κάναμε ένα πρώτο αναγνωριστικό ραντεβού, προκειμένου και εκείνος να διαπιστώσει τη διαθεσιμότητα μου. Ξεκαθάρισα, λοιπόν, πως μετά το τέλος του συγκεκριμένου προγράμματος δεν είχα κάποια άλλη δέσμευση με τον ΣΚΑΙ» ανέφερε.

Δηλαδή το συμβόλαιο σου ήταν μόνο για το My style rocks…

Ακριβώς.

Αντιπρόταση από τον ΣΚΑΙ υπήρξε;

Όχι, δεν έγινε καμία επαφή με τον ΣΚΑΙ. Ούτε μίλησα για την παρουσίαση του Survivor Panorama όπως γράφτηκε.

Το καλοκαίρι κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια. Πότε σε ήθελαν στη μεσημβρινή ζώνη του σταθμού και πότε στο «Ταλέντο». Κατέληξες, ωστόσο, στο ριάλιτι μόδας. Τι έγινε;

Πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές οι πρώτες συζητήσεις είχαν να κάνουν για το «Ταλέντο». Μετά την επιστροφή μου, όντως, μου προτάθηκε το «My style rocks», γιατί και οι δυο πλευρές θεωρήσαμε πως μου ταιριάζει καλύτερα, ενώ ο Ατζούν Ιλιτζαλί ήθελε να βάλει άνδρα παρουσιαστή στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Όταν το είδα συμφώνησα και προχωρήσαμε με αυτό.

Η αποτίμηση για το My style rocks έχει θετικό ή αρνητικό πρόσημο;

Θετικό. Στην αρχή είχα ενδοιασμούς και ίσως έναν μικρό φόβο, καθώς ήταν καινούριο πρότζεκτ στην Ελλάδα, παρά την επιτυχία του στην Τουρκία. Τις δύο πρώτες εβδομάδες πράγματι, τα ποσοστά δεν ήταν καλά. Αλλά, όπως με κάθε νέο πρόγραmμα που χρειάζεται το χρόνο του για να το μάθει ο κόσμος, έτσι έγινε και με το My style rocks.

Ποια είναι λοιπόν τα συναισθήματα σου που θα παρουσιάσεις ένα από τα βασικά πρότζεκτ του ΑΝΤ1 για το δεύτερο μισό της σεζόν;

Είμαι ενθουσιασμένη, γιατί πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σόου που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο ΑΝΤ1 πίστεψε σε εμένα και μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Το Dancing επιστρέφει, λοιπόν στις οθόνες μας φρέσκο, ανανεώμένο και με κάποιες διαφορές σε σχέση με όσα είχαμε δει στους προηγούμενους κύκλους. Υπερπαραγωγή!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top