Δεν σταματά πουθενά ο Μιχάλης Σεΐτης! Θα δούμε τον Παραολυμπιονίκη στο Dancing with the stars

’’Θα διαγωνιστώ ευθέως με τους υπόλοιπους και επί ίσοις όροις’’

Μ.Σεΐτης:Θα μπορούσα να συμμετάσχω σε reality επιβίωσης

Ήταν το 2013 όταν ο Μιχάλης Σεΐτης βρισκόταν στη Ρόδο και επέστρεφε στο σπίτι του μετά από νυχτερινή έξοδο με δανεική  μοτοσυκλέτα.

Έπεσε πάνω στους πάγκους της λαϊκής αγοράς που είχαν στηθεί για την επόμενη ημέρα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αιμορραγία στο ένα πόδι.

Αυτή είναι μια μικρή παρένθεση  στο story της ζωής του γνωστού Παραολυμπιονίκη.

Γιατί, μπορεί ο 31χρονος αθλητής στίβου εκείνη τη βραδιά να έχασε το ένα του πόδι, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπάει και να πετύχει ακόμα και δυο παγκόσμια ρεκόρ στους Παραολυμπιακούς Αγώνες  του Ρίο, αλλά και να δοκιμάσει τις επιδόσεις του  στον χορό και στο Dancing with the Stars.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θα μπορούσα να συμμετάσχω σε reality επιβίωσης. Μου είχε γίνει πρόταση πιο παλιά».

Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης:

Πώς αντέδρασες όταν σου έγινε πρόταση για το Dancing with the stars;

Με πήραν μαι μέρα τηλέφωνο από τον ΑΝΤ1 και μου είπαν ότι θα τους ενδιέφερε να μιλήσουμε για το Dancing with the Stars. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εμένα. Κανονίσαμε μια πρώτη συνάντηση, κάναμε ένα δοκιμαστικό στη σχολή της Γκαλένα, με ενημέρωσαν για τα διαδικαστικά. Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση και πρόκληση, καθώς, αν δεν έχεις κάνει ποτέ χορό, αν και γυμνασμένος, είναι σίγουρα δύσκολο.

Υπάρχει κάτι που σε φοβίζει;

Ναι, αλλά επιλέγω να μην αφήνω τους φόβους να με κυριεύσουν. Αν φοβάσαι ότι θα φας τούμπα, θα φας τούμπα.

Το γεγονός ότι έχεις ένα προσθετικό μέλος κάνει τον χορό πιο δύσκολο για σένα;

Μπορεί όντως να υπάρχει ένας μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας για μένα. Μπορεί και όχι, τουλάχιστον όχι περισσότερο από κάποιον που δεν έχει προσθετικό μέλος και δεν το έχει με το χορό.

Είναι κάτι που μπορεί να προκαλέσει συναισθηματική φόρτιση στην κριτική επιτροπή, αλλά και στον τηλεθεατή που θα ψηφίζει. Αυτό δεν σου δίνει κατά κάποιον τρόπο ένα πλεονέκτημα;

Πάω στο Dancing για να διαγωνιστώ ευθέως με τους υπόλοιπους και επί ίσοις όροις. Το πλεονέκτημα είναι κάτι πολύ σχετικό, ο τηλεθεατής μπορεί να ταυτιστεί ή όχι με οποιονδήποτε από τους συμμετέχοντες.

Θέλεις ο τηλεθεατής να σε δει και να σκεφτεί ότι όλοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα;

Ναι! Ότι όλοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, αρκεί να το πιστεύουμε και να δουλεύουμε σκληρά γι’ αυτό. Κανείς δεν είναι διαφορετικός. Είναι κάτι που βιώνω στην καθημερινότητά μου. Μου στέλνουν μηνύματα στα social media και όντως κάποιοι παίρνουν δύναμη από εμένα.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top