Η ηθοποιός Μαρία Δεληκωνσταντίνου στην εκπομπή "Backstage" του Star Web TV!

"Το θέατρο είναι η μεγάλη αγάπη του ηθοποιού"

Κάθε Τετάρτη στις 23:00 η Βίκυ Μανώλη και η Βενέτα Αναγνώστου μας ταξιδεύουν στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου αλλά και στους λογαριασμούς των πιο γνωστών fashion - beauty bloggers και influencers!

Μαζί εμπνεόμαστε από τα outfits των διάσημων fashion icons, σχολιάζουμε όλα τα ενδιαφέροντα από την εγχώρια και την παγκόσμια showbiz, βλέπουμε τα καλύτερα tips για μακιγιάζ και hair styling και... διακοσμούμε το χώρο μας με τα πιο έξυπνα και πρακτικά deco hacks.

Σε αυτή την εκπομπή έχουμε στην παρέα μας την ηθοποιό Μαρία Δεληκωνσταντίνου, η οποία μας μεταφέρει στον μαγικό κόσμο του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Τι προτιμάει; Την τηλεόραση ή το θέατρο και τι γίνεται με τις ελληνικές τηλεοπτικές παραγωγές; 

Ποιο είναι το πιο κρυφό όνειρό της και με ποιους ηθοποιούς θα ήθελε να συμπρωταγωνιστήσει;

Επίσης, σε αυτή την εκπομπή προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τις ασκήσεις γυμναστικής που προτείνουν τα μοντέλα της Victoria's Secret και μαθαίνουμε έξυπνα διατροφικά κόλπα που μας βοηθούν να χάσουμε λίπος.

Παράλληλα, βλέπουμε τις πιο αστείες φωτογραφίες των διασήμων μέσα από τα social media τους, παρακολουθούμε μία... διαφορετική επίδειξη μόδας στο Παρίσι και παίρνουμε ιδέες για τα trends που πρέπει να ακολουθήσουμε αυτή τη σεζόν!

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή!

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top