Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη: Διαφορετικοί οι κανόνες στο Survivor 2018 - Τι αλλάζει;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ποδαρικό στον Άγιο Δομίνικο είδαμε να κάνουν οι παίκτες του νέου κύκλου του reality επιβίωσης το βράδυ της Κυριάκης.

Μετά το πρώτο αγώνισμα που κέρδισαν οι Μαχητές, πραγματοποιήθηκε και το πρώτο Συμβούλιο, όπου ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο Survivor 2018. 

Τι ανακοίνωσε, όμως, ο παρουσιαστής;

Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνίζονται για ένα ξεχωριστό έπαθλο με τους νικητές να έρχονται κάπως πιο κοντά στον πολιτισμό, χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες για το πώς θα γίνει αυτό.

Από το αγώνισμα για την πολυπόθητη ασυλία θα υπάρχει ένας νικητής, ενώ ο δεύτερος θα την κερδίζει με την... αξία του. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα αναδεικνύεται με βάση τις επιδόσεις που είχε στα αγωνίσματα της εβδομάδας. Μάλιστα, ρώτησε τους παίκτες αν αυτό τελικά θα τους κάνει να βάλουν πάνω από την ομάδα το εγώ τους και να τους κάνει πιο ανταγωνιστικούς.

Το μεγαλύτερο "μπαμ" έγινε όταν ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε πως τη νέα σεζόν θα υπάρχουν νέα πρόσωπα που ανά διαστήματα θα μπαίνουν στο reality, τόσο... χωρίς λόγο (και με βάση την απόφαση της παραγωγής), όσο και σε περίπτωση που τραυματιστεί κάποιος και χρειαστεί να αποχωρήσει, θα υπάρχει άμεση αντικατάστασή του.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top