Μάνος Ιωάννου για Παπαγιάννη - Παυλίδου: «Πολλοί έχουμε τσακωθεί στο θέατρο και έχουμε πιαστεί στα χέρια…»

Δείτε το βίντεο

Ο Μάνος Ιωάννου πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για το περιστατικό με την Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη!

«Κανείς δεν ήταν μπροστά για να καταλάβει τι ακριβώς έγινε», ανέφερε αρχικά.

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψαν ότι ο πρωταγωνιστής απομακρύνθηκε από την παράσταση, ο Μάνος Ιωάννου έμεινε άφωνος, καθώς δεν το γνώριζε. Οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούσαν στην παράσταση «Πετάει Πετάει» πριν λίγα χρόνια και γνωρίζονται καλά.

Μάλιστα ο ηθοποιός παλιά είχε τον ρόλο του Σωτήρη Καλυβάτση.

Ο Μάνος Ιωάννου είπε ακόμα ότι μίλησε με τον συνάδελφό του και στη συνέχεια σημείωσε: «Το δίκιο του το χάνει ο Μάνος επειδή έσπρωξε. Δεν πιστεύω ότι σήκωσε χέρι σε γυναίκα. Μου φαίνεται παρατραβηγμένο όλο αυτό…».

«Πολλοί έχουμε τσακωθεί στο θέατρο και έχουμε πιαστεί στα χέρια, αλλά δεν έχουμε βγει στα κανάλια να το διαφημίσουμε… Το να ανταλλάξουμε 2-3 βαριές κουβέντες έχει τύχει. Μου έχει συμβεί τύχει κι εμένα να ανταλλάξω με συνάδελφο και μετά να τα βρούμε».

Τέλος συμπλήρωσε: «Είναι δυσάρεστο που έχει πάρει τέτοια διάσταση και έχουν βγει στα κανάλια. Πολλοί ηθοποιοί έχουν τσακωθεί και τα έχουν βρει και δεν έχει βγει παραέξω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top