Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αποκαλύπτει τι θα πρέπει να έχει ένας διαγωνιζόμενος για να κερδίσει το MasterChef

’’Καλά εστιατόρια δεν είναι μόνο τα ακριβά’’

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Θα μαγείρευε σε πρωινή εκπομπή;

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό «TV ΕΘΝΟΣ», ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο νέος κριτής του MasterChef  είναι ένας γαστρονομικός περιηγητής με πολλές ιστορίες στην κατσαρόλα του.

Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης:

Τι το ξεχωριστό πρέπει να έχει ένας συμμετέχοντας για να καταφέρει να κερδίσει το MasterChef;

Δεν είναι ξεχωριστό, πέραν του παράγοντα τύχη, που παίζει έναν ρόλο, γιατί μιλάμε για έναν διαγωνισμό. Για να κερδίσει καποιος το MasterChef θα πρέπει να έχει τα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου που θα πρόκοβε και έξω στα εστιατόρια ή κάπου αλλού. Επειδή έχω την εμπειρία και από τα παιδιά που κέρδισαν στα προηγούμενα MasterChef ο πρώτος είναι πρώτος. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα υπόλοιπα παιδιά δεν ευνοούνται από το παιχνίδι.

Υπάρχει πολύ κόσμος που πιστεύει ότι το να πας σε καλό εστιατόριο ισοδυναμεί με το γεγονός ότι στο τέλος της βραδιάς θα χρειαστεί να φας σουβλάκια για να χορτάσεις.

Αυτό είναι ένα στερεότυπο. Καλά εστιατόρια δεν είναι μόνο τα ακριβά εστιατόρια. Αντίστοιχα εμείς που είμαστε στην τηλεόραση και έχουμε πάρει μια δημοσιότητα παραπάνω, δεν παει να πει ότι είμαστε καλύτεροι από έναν μάγειρα σε μια ψαροταβέρνα που σέβεται αυτό που κάνει και ο κόσμος τρώει και ευχαριστιέται. Είναι άλλος δρόμος.

Θα αποδεχόσουν μία πρόταση για μαγειρική σε πρωινή εκπομπή;

Δεν μπαίνω στην διαδικασία καν. Είμαι ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα εστιατόρια, μαγειρεύω γιατί μου αρέσει, έχω την τύχη να συνεργάζομαι με ανθρώπους που ανοίγουν μαγαζιά και γενικότερα κάνουν πράγματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω ότι βλέπω το αύριο μου στην τηλεόραση. Περνάω πολύ καλά το ευχαριστιέμαι, αλλά δεν μπαίνω στην διαδικασία να σκεφτώ τι μπορεί να κάνω τηλεοπτικά μετά.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top