H ταινία Bangkok: Επικίνδυνη Αποστολή έρχεται απόψε στο Star!

Συντονιστείτε στις 22.10

Στις 22.10 το βράδυ της Δευτέρας, συντονιστείτε στο Star για να δείτε την ταινία Bangkok: Επικίνδυνη Αποστολή.

Η υπόθεση:

H ζωή ενός επαγγελματία δολοφόνου παίρνει αναπάντεχη τροπή όταν ταξιδεύει στην Ταϊλάνδη για να εκτελέσει κάποια συμβόλαια θανάτου. Ο Τζο, ένας εκτελεστής δίχως οίκτο, ταξιδεύει στη Μπανγκόκ για να σκοτώσει τέσσερις εχθρούς του Σουράτ, ενός αδίστακτου βασιλιά του υποκόσμου.

Εκεί συναντά τον Κονγκ, έναν μικροαπατεώνα, τον οποίο προσλαμβάνει για να τον βοηθήσει στην υπόθεση, με απώτερο στόχο να τον σκοτώσει στο τέλος ώστε να καλύψει κάθε ίχνος. Κατά ένα περίεργο τρόπο, ο Τζο, που είναι ο κατεξοχήν μοναχικός και απόμακρος τύπος, συνδέεται σταδιακά με τον νεαρό Κονγκ και γίνεται ο μέντοράς του.

Παράλληλα, μπλέκει σε μια ρομαντική ιστορία με τη Φον, μια όμορφη Ταϊλανδέζα πωλήτρια. Καθώς παρασύρεται από τη μεθυστική γοητεία της Μπανγκόκ, ο Τζο αρχίζει να αμφισβητεί τη μοναχική του ύπαρξη και απογοητεύει τον μαθητή του, τη στιγμή που ο Σουράτ αποφασίζει να ξεκαθαρίσει μια και καλή την κατάσταση…

Οι δίδυμοι ταλαντούχοι σκηνοθέτες από το Χονγκ Κονγκ Όξιντ και Ντάνι Πανγκ, σκηνοθετούν ξανά τη μεγάλη τους κινηματογραφική επιτυχία του 2000, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ.

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Σαχκρίτ Γιάμναρμ, Τσάρλι Γιανγκ, Πάνγουορντ Χεμάνι
Σκηνοθεσία: Όξιντ Πανγκ, Ντάνι Πανγκ

Δείτε το trailer…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top