Τρίτωσαν οι ακυρώσεις για Survivor: Εκτός κι ο Νέρι Καστίγιο

Τα πάνω κάτω λίγο πριν την αναχώρηση

Survivor: Εκτός κι ο Νέρι Καστίγιο

Ημέρα... ακυρώσεων φαίνεται ότι είναι η Παρασκευή.

Η πρώτη ακύρωση της ημέρας έγινε γνωστή μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του STAR "Στη Φωλιά Των ΚουΚου", όπου αναφέρθηκε πως η Ιωάννα Πηλιχού δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Λίγη ώρα μετά, μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 έγινε γνωστό ότι και ο Δημήτρης Βλάχος μάλλον δεν κάνει βαλίτσα και στη θέση του θα πάει ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Το.... "κακό" τρίτωσε μέσα από τα ερτζιανά. Συγκεκριμένα, στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Fm των Ιωαννίνων, ειπώθηκε ότι ούτε ο Νέρι Καστίγιο θα πάριε μέρος και ο αντικαταστάτης του είναι ο Γιάννης Τσίλης.

Μάλιστα, ήταν ο ίδιος ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής της κωπηλασίας που ανακοίνωσε τόσο την ακύρωση, όσο και τη δική του παρουσία στον Άγιο Δομίνικο.

«Το χαζοσκεφτόμουν, δεν ήμουν τόσο ζεστός… Με κάλεσαν στην Αθήνα να πάω σε κάστινγκ, πέρασα συνέντευξη και μου είπαν ότι τους κάνω. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο σε δέκα μέρες, αλλά πέρασε ένας μήνας και δεν με είχαν πάρει. Με πήραν χθες», είπε.

Και πρόσθεσε ότι είπε το "ναι" μιας και το θεώρησε ως μια καλή ευκαιρία για να ξεφύγει από την καθημερινότητα, αποκαλύπτωντας παράλληλα ότι οι αναχωρήσεις θα γίνουν το τριήμερο 15, 16 και 17 Ιανουαρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top