Κατερίνα Λάσπα: Η άγνωστη ιστορία πίσω από την παρουσίαση του Survivor

Γιατί δεν το παρουσίασε;

Το πρωί της Παρασκευής, απέναντι από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Η παρουσιάστρια ανανεωμένη και ευδιάθετη  αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Survivor.

H Κατερίνα προέβη σε μια αποκάλυψη σε ότι αφορά την παρουσίαση του reality επιβίωσης.

«Πριν ανακοινωθεί καν το Survivor 1 εκείνο το καλοκαίρι είμαι μαζί με τον Έλληνα παραγωγό, τον Αγγελάκο. Είμαστε φίλοι και είχαμε πάει για καφέ. Έχω ενημερωθεί για το εν λόγω παιχνίδι και κάπου εκεί του λέω: “θέλω την παρουσίαση του Survivor”. Ξέσπασε σε γέλια και τότε του λέω: “Δεν στο λέω για να περάσουμε καλά’’», είπε και πρόσθεσε: «Γελάσαμε αρκετά γιατί το Survivor το παρουσιάζουν κατά κύριο λόγο άνδρες, αλλά ήξερε πως θα είχε ενδιαφέρον να το κάνω εγώ. Έρχεται ο Οκτώβριος και εγώ μία μέρα ήμουν μέσα στο αυτοκίνητό μου και οδηγούσα. Δύο μέρες πριν είχα διαπιστώσει πως είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδί μου. Με παίρνει ο Άγγελος τηλέφωνο και μου λέει πως βγήκε το trailer. Βέβαια από την αρχή που είχε πει πως έχουν το μυαλό τους τον Σάκη Τανιμανίδη. Λέω καλή επιτυχία στον Σάκη γιατί μάλλον αυτός δεν μπορεί να είναι έγκυος».

Όσο για το αν θα έπαιρνε μέρος στο Survivor δήλωσε: «Δεν βρίσκω λόγο να πάω ως παίκτρια στο παιχνίδι και να πω σε όλη αυτή την ταλαιπωρία».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου"...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top