Βασιλική Μιλλούση: Η σχέση της με τον Λευτέρη Πετρούνια και η πρόταση γάμου

Οι δυσκολίες στο Nomads

H Βασιλική Μιλλούση έχει επιστρέψει από το Nomads και επέλεξε να μιλήσει για όλους και για όλα στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης  μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις Φιλιππίνες λέγοντας πως δυσκολευόταν πολύ όταν έβρεχε και στη συνέχεια έδ4ειξε τα σημάδια που έχει ακόμα στα πόδια της.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σχέση της με τον Λευτέρη Πετρούνια  λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με τον Λευτέρη είμαστε μαζί. Δε με ενοχλεί να ασχολείται ο κόσμος με την προσωπική μου ζωή. Αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί όσο έχουν ασχοληθεί με την προσωπική μου ζωή δεν έχουν ασχοληθεί με την αθλητική μου καριέρα. Σε φέρνουν σε δύσκολη θέση γιατί λες μα έχω πιο σοβαρά πράγματα να αναδείξω προς τα έξω. Γιατί να βγάλω τη σχέση μου;».

Στην ερώτηση για το αν θα φάμε κουφέτα, η 33χρονη αθλήτρια απάντησε: «Κακή ερώτηση αυτή. Μην ρωτάς ποτέ μια γυναίκα κάτι τέτοιο, διότι δεν εξαρτάται από αυτήν. Από μικρή ονειρευόμουν το νυφικό μου, οπότε και η πρόταση πρέπει να είναι ανάλογη με το όνειρό μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top