Η εκπομπή "Η Ελλάδα στην καρδιά μας", με τον Μπάμπη Πετράκη, απευθύνεται σε όλη την ομογένεια και έχει ως βασικά θέματα, εκτός από τις πρωτοβουλίες, τις διακρίσεις και τα προβλήματα των αποδήμων, την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και των ελληνικών προϊόντων. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή ζωντανά κάθε Τρίτη στις 23:00 στο Star Web TV, ενώ παράλληλα αναμεταδίδεται σε αρκετά ακόμα ελληνικά τηλεοπτικά προγράμματα του εξωτερικού.  

Στην πρώτη εκπομπή για το 2018 κάνουμε -κυριολεκτικά- ένα όμορφο και λαμπερό ποδαρικό! Στο studio φιλοξενούμε την Βίκυ Μπουζούνη, δημοσιογράφο,fashion blogger, Πρέσβειρα Ελλήνων σχεδιαστών και ιδιοκτήτρια του site style-rules.com. Τηλεφωνικά, έχουμε έναν από τους κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές, τον Βασίλη Ζούλια, ο οποίος μας μιλάει για την εμπειρία του στις Χρυσές Σφαίρες, όπου έντυσε την Αlison Brie. Τέλος, συνδεόμαστε απευθείας με την Αγγλία και τον Γιώργο Κοντάκο, ιδιοκτήτη του βραβευμένου ελληνικού εστιτορίου "The Olive Groves".

Πώς είναι να συνεργάζεσαι με μεγάλα ονόματα του Hollywood; Είναι εύκολο ένας Έλληνας σχεδιαστής μόδας να πετυχεί στο εξωτερικό; Οι Άγγλοι ανταποκρίνονται θετικά στην ελληνική κουζίνα;

Για όλα αυτά, πάρτε λίγο άρωμα Ελλάδας από το απόσπασμα και δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ!

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv

 

 

Tags: