Ο Max The Sax στο Underground!

Κάθε Τρίτη στις 22:00 βλέπουμε τη εναλλακτική πλευρά της μουσικής και των τεχνών!

H διαδικτυακή εκπομπή Underground, με παρουσιαστές τον Άρη Λάμπο και την Αναστασία Μαρκολέφα, ασχολείται με την εναλλακτική πλευρά της μουσικής και των τεχνών. 

Καλεσμένοι είναι καταξιωμένες μπάντες από τον χώρο της underground σκηνής, ενώ ταυτόχρονα δίνεται το βήμα σε νέα ονόματα να αναδείξουν τη δουλειά τους.
Στο section γύρω από τις τέχνες, το Undergound φιλοξενεί καλλιτέχνες από τον χώρο των tattoo, των graffiti, των φεστιβάλ, της μόδας και πολλών άλλων πρωταγωνιστών στα δρώμενα της εναλλακτικής ζωής της χώρας.

Στην πρώτη εκπομπή για το 2018 κάνουμε δυνατό ποδαρικό με ακόμα πιο δυνατούς καλεσμένους! Μαζί μας ο Γιώργος - Βορέας Μελάς από τους Aherusia, η Γιώτα Ανδρουτσοπούλου από την ελληνική κοινότητα L.A.R.P. αλλά και ο Max the Sax! 

Όπως κάθε εβδομάδα, δε λείπει από την εκπομπή το γνωστό music update για να ενημερωθούμε για όλες τις νέες κυκλοφορίες και τα μουσικά δρώμενα, ανοίγουμε την αντζέντα μας και σας προτείνουμε τα events που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε και... παλεύουμε στην καθιερωμένη ενότητα των Video Wars.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή εδώ και παραμείνεται συντονισμένοι όλη την εβδομάδα στo www.star.gr/webtv αλλά και στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top