Βγήκαν τα μαχαίρια: Η Βρισηίδα "καρφώνει" τη νικήτρια του My Style Rocks - «Δεν υποφερόταν με τίποτα»

Όσα είπε σε συνέντευξή της

Μπορεί το  My Style Rocks να τελείωσε, ωστόσο, το… πραγματικό «ξεκατίνιασμα» τώρα αρχίζει!

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έδωσε συνέντευξη στο «You Weekly» και μίλησε μεταξύ άλλων για το ριάλιτι μόδας, ενώ "στόλισε" την νικήτρια του παιχνιδιού, Ραμόνα Βλαντή.  

«Φίλες μου ήταν η Δανάη που αποχώρησε, η Υβόννη που είχα πάει και στο πάρτι γενεθλίων της, έκανα όμως παρέα και με τη Σοφία, με την οποία δεν κάνω πια» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Η συμπεριφορά της Ραμόνα μας ενοχλούσε αφάνταστα, μάλιστα σε ένα επεισόδιο που προβλήθηκε, είχαμε δείξει τη δυσαρέσκειά μας για το πρόσωπό της, δεν υποφερόταν ο τρόπος που μας μιλούσε. Δεν ήταν ό,τι καλύτερο να το παίζει έξυπνη και να μας υποτιμά έτσι».

Όσο αν η Ραμόνα έκανε ρόλο; Η Βρισηίδα απάντησε:

«Όχι, έτσι ήταν. Καμιά μας δεν έπαιζε ρόλο, απλά δεν δείχναμε τα συναισθήματά μας όπως τα έδειχνε η Ραμόνα που είχε κιόλας θέμα με τη γλώσσα και δεν μπορούσε να εκφραστεί».

Ερωτηθείσα αν όλες οι υπόλοιπες είχαν δημιουργήσει μια κλίκα με σκοπό να πολεμήσουν τη Ραμόνα ούτως ώστε να μην παίρνει όλη τη δημοσιότητα, η πρώην παίκρια ξεκαθάρισε τα πράγματα.

«Όχι. Δεν υπήρχε καμιά κλίκα γι’ αυτό και καμιά μας δεν φάνηκε παραπάνω. Εκτός από εμένα που είχα τσαλακωθεί και είχα δείξει όλα μου τα συναισθήματα, η επόμενη που φαινόταν να αντιδρά ήταν η Ιωάννα Τούνη».

Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση της Ραμόνα στον τελικό του "My Style Rocks"...

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top