Για ποιες χτυπάει η καμπάνα; Τα νέα καρφιά του Βερύκιου για τις παρουσιάστριες με τα «ισχυρά συμβόλαια»

Δείτε το βίντεο

Με… καρφιά ξεκίνησε το 2018 για τον Δήμο Βερύκιο, ο οποίος στο «Happy Day» άφησε και πάλι τα υπονοούμενά του για τις  παρουσιάστριες με τα μεγάλα συμβόλαια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος είπε στους συντελεστές της εκπομπής ότι στις επόμενες γιορτές θα φροντίσει να πάρει περισσότερα ρεπό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε ότι θα το διαπραγματευτεί στο συμβόλαιό της και τότε ο Δήμος Βερύκιος δεν άργησε να ρίξει τις σπόντες του.

«Τι να διαπραγματευτείς; Την τύχη σου που είναι μια χαρά; Αφήστε ρε τα συμβόλαια! Όσοι πάνε για τα συμβόλαια… έχουν ημερομηνία λήξης τα συμβόλαια. Επειδή σε αγαπάω σου λέω μην παίζεις με την τύχη σου. Άσε τις άλλες και μην παίρνεις γραμμή από τις άλλες με τα συμβόλαια και τα ισχυρά και τα ανίσχυρα! Ξέρεις πώς από τη μια μέρα στην άλλη το ισχυρό γίνεται ανίσχυρο; Εσύ έχεις και κάτι άλλο που δεν έχουν άλλες πολλές, έχεις τον χρόνο με το μέρος σου, τον βιολογικό, τον ηλικιακό. Έχεις μέλλον. Μην κάνεις, λοιπόν, αυτά που κάνουν άλλες που είναι στη δύση τους», είπε όλο νόημα.

Για ποιες χτυπάει η καμπάνα οεο; 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top