Αυτόν το γάμο θα τον θυμόμαστε σίγουρα για πολλά χρόνια ακόμα!

H Maria Menounos και o επί 20 χρόνια σύντροφός της, Keven Undergaro έκαναν την έκπληξη και παντρεύτηκαν σε live μετάδοση πριν αλλάξει ο χρόνος στην Times Square στη Νέα Υόρκη!

Φορώντας  ένα πριγκιπικό νυφικό και πέπλο στα μαλλιά της, η 39χρονη Ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια και ο σύντροφός της αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης μπροστά σε όλο τον κόσμο, με τη σκηνή να θυμίζει κινηματογραφική ταινία.

«Είσαι ευλογία όχι μόνο για τη ζωή μου, αλλά ακόμα μεγαλύτερη ευλογία για ολόκληρο τον κόσμο και το γεγονός ότι δεν το συνειδητοποιείς σε κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή... Σ’ αγαπώ» είπε ο Kevin και η Maria συνέχισε τα λόγια αγάπης.

«Σ 'αγαπώ τόσο πολύ... απλώς ήθελα τόσο πολύ να σε παντρευτώ πριν τη χειρουργική επέμβαση και μετά τη χειρουργική επέμβαση, και δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο τρόπο να το κάνω απ' ότι εδώ».

Νωρίτερα, είχε ανακοινώσει το γάμο της μέσω Instagram και έπειτα από μία σκληρή χρονιά μετά την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο. «Θα είμαι η πιο παγωμένη νύφη στην ιστορία», έγραψε.