Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαι μια ξανθιά bimbo που νομίζουν κάποιοι»

Τα παράπονά της από τον Alpha και οι εμμονές που έχει βιώσει από άλλες γυναίκες

Δεν είμαι bimbo λέει η Καινούργιου

Για τις προσδοκίες της για την καινούργια χρονιά, αλλά και την εικόνα που έχουν κάποιοι για εκείνη μιλά η Κατερίνα Καινούργιου στο περιοδικό People.

«Δεν είμαι αυτό που πίστευαν κάποιοι στην αρχή. Δεν είμαι μια ξανθιά bimbo που θα κάνει πέντε πάσες. Είμαι μια γυναίκα που έχω σπουδάσει, δε σου λέω ότι είμαι η Γλύκατζη Αρβελέρ, όμως διαβάζω και είμαι μέσα στα πράγματα», λέει, θέλοντας να βάλει στη θέση τους όσους την έχουν επικρίνει στο παρελθόν.

Δεν κρύβει μάλιστα ότι έφυγε από τον Alpha με πικρία.

«Έφυγα από τον Alpha με πολύ μεγάλη πικρία γιατί το ένιωθα σαν το τηλεοπτικό μου σπίτι. Όχι όμως ότι δεν μου έδωσαν ευκαιρίες – θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι αδικήθηκα -, αλλά στο τέλος δεν μου άρεσε ο τρόπος που έφυγα. Και είχα στεναχωρηθεί πολύ. Μετά όμως ήρθε κάτι καλύτερο. Συνεργάστηκα με καλύτερους και πιο αξιόλογους ανθρώπους», είπε.

Όσο για τον… «πόλεμο» που έχει δεχθεί από άλλες κυρίες του χώρου, είναι αποκαλυπτική.

«Έχω βιώσει τον ανταγωνισμό και την εμμονή από γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας από εμένα που δε με ήθελαν. Μου έλεγαν να μη μιλάω, να καθίσω κάπου στο πλατό και να μη φαίνομαι, επέβαλλαν ακόμα και να αλλάξω το κόκκινο κραγιόν που φοράω», τόνισε.

Τέλος για τα προσωπικά της παραδέχθηκε ότι θέλει να την διεκδικήσουν.

«Από εδώ και πέρα θέλω να προστατέψω από τη δημοσιότητα όποιον έρθει στη ζωή μου. Για να πω ότι είμαι μαζί με κάποιον θέλω να περάσει καιρός, δε θέλω να βάλω πολλούς άσχετους ανθρώπους μέσα στη σχέση μου. Έχω την ανάγκη να κρυφτώ. Πλέον έχω γίνει πιο αδιάφορη με τους άνδρες. Θέλω ο άλλος να με διεκδικήσει. Παλιά δεν ήμουν έτσι. Τους κυνηγούσα εγώ γιατί ήμουν σε άλλη διάθεση. Δε θέλω όμως πια τέτοια πράγματα στη ζωή μου, δεν μου βγήκαν σε καλό», είπε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top