Backstage: Ποιος γνωστός οίκος κυκλοφόρησε σειρά παπουτσιών εμπνευσμένη από το "Star Wars";

Κάθε Παρασκευή στις 23:00 περπατάμε στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου

Το Backstage είναι η εκπομπή μόδας και lifestyle του Star Web TV, η οποία απευθύνεται σε όσους θέλουν να μένουν ενήμεροι για τις τελευταίες τάσεις της μόδας παγκοσμίως, αλλά και να μαθαίνουν πρώτοι όλα τα νέα για τους αγαπημένους τους stars.

Η Βίκυ Μανώλη και η Βενέτα Αναγώστου μας ταξιδεύουν, κάθε Παρασκευή στις 23:00, από τις πασαρέλες των fashion week μέχρι τα street style των fashion bloggers και influencers.

Μαζί βλέπουμε θέματα για την ομορφιά και το στυλ και προτείνουμε outfit που εντυπωσιάζουν, ενώ οι καλεσμένοι μας από τον καλλιτεχνικό χώρο δίνουν μία glamorous διάθεση στο πλατό της εκπομπής.

Στην τελευταία εκπομπή για το 2017 προτείνουμε γιορτινά outfits για την περίοδο των Χριστουγέννων, δίνουμε πολλές στυλιστικές συμβουλές για να συνδυάζετε τα αγαπημένα σας κομμάτια με το σωστό τρόπο και να μη δείχνετε bass class αλλά και tips για να οργανώσετε εύκολα τα μιακρούς χώρους τους σπιτιού.

Επίσης, βλέπουμε τα… διαστημικά παπούτσια του Christian Louboutin, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τo "Star Wars" και ταξιδεύουμε μέχρι την Αγγλία για να σχολιάσουμε όλους τους παράξενους κανόνες μόδας της βασιλικής οικογένειας.

Πολλές εκπλήξεις, τούρτες, μουσική και γιορτινή διάθεση είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά της πιο λαμπερής εκπομπής!

Για όλα αυτά, δείτε το απόσπασμα και παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top