The Mubet Show: Δυνατό ταμείο και έγκυρη αθλητική ενημέρωση σε μία εκπομπή!

Κάθε Παρασκευή στις 21:00 το Star Web TV μοιράζει λεφτά!

Η εβδομαδιαία στοιχηματική εκπομπή των μεγάλων αποδόσεων, με τον Θοδωρή Ζαρμακούπη και τον Νίκο Σκαρή, είναι κοντά σας κάθε Παρασκευή στις 21:00, στην Web TV του Star. 

Δύο δημοσιογράφοι από... αντίπαλα στρατόπεδα σχολιάζουν όλη την αθλητική επικαιρότητα και δίνουν αναλυτικές στοιχηματικές προβλέψεις για όλο το Σαββατοκύριακο. 

Όπως σε κάθε εκπομπή, έτσι και σε αυτή ασχολούμαστε με το ελληνικό πρωτάθλημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ αλλά και με το κύπελλο Ελλάδας. Παράλληλά, ταξιδεύουμε σε ευρωπαϊκά γήπεδα και διοργανώσεις για να σχολιάσουμε όλα τα σημαντικά αθλητικά νέα της τελευταίας εβδομάδας.
Από την εκπομπή δε λείπουν μοναδικές εικόνες από το NBA αλλά και το top 10 των πιο εντυπωσιακών γκολ της 15ης αγωνιστικής της Superleague.

Και επειδή εμείς μιλάμε με αποδείξεις, δείτε στο απόσπασμα τι πιάσαμε την προηγούμενη εβδομάδα και ενημερωθείτε για όλα τα νέα και τις στοιχηματικές προτάσεις μόνο με ένα ''κλικ'' εδώ!

Παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv και για όλα τα νεότερα μείνετε συντονισμένοι στα social media:
Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv 

Για όλες μας τις στοιχηματικές προτάσεις αλλά και τα τελευταία αθλητικά νέα, ακολουθήστε μας στο... γήπεδο και στα μεγάλα κέρδη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top